zorica dukic nakon parova

Parovi: Provaljena još jedna afera?!

Pravi haos je nastao kada je Zorica Dukić ušla u vilu i napravila pometnju. Gastoz je odmah stao uz nju, a Ružicu ostavio.

Silva Drobnjak osula je paljbu po ocu Ružice Veljković, Aleksandru Veljkoviću kada ga je prozvala i rekla kako treba da ga bude sramota jer ga ćerka izdržava.

Ružičin tata je usred emisije upitao ćerku da mu da 500 evra, tako da su ove reči bivše učesnice “Parova” samo podgrejale staru aferu.

Silva je rekla da Ružicu neko prisiljava na aferu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom posle čega se Ružica zaprepastila a delovala je kao da se uplašila jer je istina izašla na videlo.

Inače, mnogi su komentarisali kako su Gastoz i Ružica folirali da su u vezi ne bi li stigli do finala. Njih dvoje su rekli da su navodno promenili mišljenje jedno o drugom kada su posetili psihijatra.
Zbog ove izjave njih dvoje su probudili sumnje da ih je neko ucenio da učestvuju u ovoj ljubavnoj priči, u koju gotovo da niko nije poverovao i koja je trajala manje 24 sata.

Čitaj još  Bivša farmerka ponovo uhvaćena u laži!

Pravi haos je nastao kada je Zorica Dukić ušla u vilu i napravila pometnju. Gastoz je odmah stao uz nju, a Ružicu ostavio.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE