gastoz i marija

Parovi: Produkcija spremila neviđeno iznenađenje!

Učesnici “Parova” se raduju kraju takmičenja i već prebrojavaju honorar koji su zaradili, ni ne sluteći da drama tek kreće!

Produkcija “Parova” odlučila je da uzbuni sve duhove u vili i uvede nove učesnike, koji će, očekuje se, pomeriti sve granice očekivanog.

– Nemoguće je i zamisliti reakciju Mace Diskrecije, kad bi se na vratima pojavio njen otac, kojem godinama traži I moli da se sretnu – saznajemo od izvora bliskog produkciji Hepi televizije.

– Da se ne bi serijal pretvorio u šablonske radnje, tim u Hepi tv napravio je novi scenario, koji će, očekuje se, podići na noge ne samo učesnike, već iI gledaoce. Pa, nema tog gledaoca ovog formata, koji neće poželeti da vidi lice Zorice Dukić dok bi posmatrala svog dragog i njegovu voljenu Mariju u zagrljaju, da razgovaraju dok doručkuju, piju kafu u bašti…

maca diskrecija pored bazena
maca diskrecija pored bazena

Ovime rijaliti serija na Hepi televiziji, dobija novu dinamiku, od koje se očekuje I visoki rejting, s obzirom da su se tabloidi utrkivali za intervjue sa budućim novim učesnicima “Parova”.
Produkcija Hepi televizije, za sada se ne oglašava, niti učesnicima saopštava da ih nešto čeka. Definitivno se ne pominje ni kraj takmičenja, čime se i gledaoci drže u neizvesnosti, ne nadajući se da prava psihička igra tek počinje.

Čitaj još  Parovi: Održano prvo izbacivanje iz vile (VIDEO)

Prema rečima našeg izvora, produkcija je, ako bi ova namera dala željene rezultate, u vilu pozvala i oca Mikija Đuričića, majku Miljane Kulić, bivšeg momka Anđele Lakićević, suprugu muža Morene Marjanović…

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

izvor: EPK