Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Produkcija napravila haos, ukućani su iseljeni iz vile!

Produkcija je donela iznenadnu odluku da učesnike rijalitija “Parovi” iseli iz luksuzne vile u Zemunu!

Učesnici rijalitija “Parovi” su u ponedeljak popodne od produkcije dobili zanimljivo obaveštenje, koje nije preterano obradovalo sve stanare vile u Zemunu.

Naime, produkcija je naredila učesnicima da se spakuju, jer će ih uveče “preseliti” u rijaliti “Zmajevo gnezdo”.

– Ja to ne želim! Šta da radim tamo i šta da pričam sa tim ženama? Ja nisam potpisala ugovor da živim na farmi, nego u vili – pričala je Jelena.

 

Ipak, produkcija nije naglasila koliko dugo će se zadržati u “Zmajevom gnezdu”, pa postoji mogućnost da će se već u toku noći vratiti u vilu, a da su ih zamolili da spakuju stvari samo kako bi ih isprovocirali.

Posle nekoliko sati druženja, stiglo je pismo od produkcije u kojem se nalazio zadatak za Zmaja da izabere tri osobe koje će povesti sa sobom. Naime, zamenjeni su učesnici rijalitija, pa je tako Zmaj sa svojih pet Zmajica, Zoricom, Saškom i Vitom premešten u luksuznu vilu, dok su ukućani iz vile premešteni na Zmajevo imanje.

 

Tri osobe koje je Zmaj izabrao da povede sa sobom su: Jovana i Toma, a pošto nije mogao da se odluči za trću osobu, Tijana je izabrana po odluci produkcije. Kao što smo i očekivali, Tijana je vrištala i plakala jer mora da se razdvoji od ostalih ukućana.

Čitaj još  Parovi: Jedna ukućanka večeras napustila vilu!

Za sada je nepoznat podatak koliko će trajati ovaj razmeštaj ukućana, ali svakako da mnogima neće biti lako.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply