Ne gledajte HAPPY TV

Parovi: Ponovo sukob Jelena i Saške! (VIDEO)

Lako je sve moglo da preraste u žestoko nasilje da Nenad Marinković Gastoz, Era Ojdanić i Nemanja Nikolić nisu držali Sašku, koja je imala nameru da prebije Jelenu.

Saška Karan i Jelena Golubović su nastavile da se svađaju i u toku današnjeg dana.

I ponovo je pevačica na glumicu fizički nasrnula i počupala joj je ogrlicu i lako bi sve moglo da preraste u žestoko nasilje da Nenad Marinković Gastoz, Era Ojdanić i Nemanja Nikolić nisu držali Sašku, koja je imala nameru da prebije Jelenu.

– Ti se jebeš sa kumom! Kresnula si se sa kumom zbog pesme – prozvala je Jelena Sašku i navela da za razliku od nje, ona je vodila ljubav i da nema razloga da se stidi, dok je ona bila u šemi sa kumom zbog pesme.

Incident je nastao kada je navodno Jelena pominjala Saškinu ćerku.

Podsećanja radi, njih dve su se posvađale i prethodnog dana. Svađu je započela Jelena, koja je prebacivala Saški što nema muža, na šta joj je ona uzvratila kako za razliku od nje bar ima dete.

– Imaš ćerku starletu, starleticu – rekla je Golubovićeva, a Karanova joj je odgovorila da joj ne vređa ćerku inače će je razbiti. Tada je Saškla ustala i polila Jelenu vodom.

Čitaj još  Farma: U ponedeljak sledi iznenađenje na imanju!

– Evo ti sad, pa ćeš videti ko je straletica i čiju ćerku ćeš da diraš, stoko jedna nevaspitana – rekla je besno Saška, posle čega je Jelena uzela šolju sa jogurtom kako bi joj uzvratila, međutim pevačica se izmakla, te je tako ostala suva.

Pogledajte snimak incidenta:

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

izvor: EPK

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply