maca diskrecija pored selme

Parovi: Pojavio se otac Mace Diskrecije!

“Tražio je od producenata da mu kažu šta je potrebno Maci kako bi joj to i poslao. Nekoliko puta je pitao da mu daju spisak stvari koje su joj neophodne, i raspitivao se da li Senada ima šta da obuče”, otkriva izvor.

Senada Nurkić alias Maca Diskrecija neretko priča o svojim roditeljima. Poznato je da sa majkom nije u najboljim odnosima, a nedavno se javio njen otac koji želi da je upozna!

– On je rekao da je otac Mace Diskrecije i da je jedva skupio hrabrosti da pozove produkciju. Teško je izgovarao rečenice i sve vreme je ponavljao kako mu je žao zbog svega. Na pitanje ljudi iz produkcije da li želi da dođe u Beograd i da upozna Senadu, spustio je slušalicu. Onda je ponovo pozvao posle pola sata i izvinio se zbog ponašanja. Objasnio je producentima da još uvek nije spreman da dođe, naročito pred kamere, ali da želi da je upozna – priča izvor blizak produkciji Parova i dodaje.
– Tražio je od producenata da mu kažu šta je potrebno Maci kako bi joj to i poslao. Nekoliko puta je pitao da mu daju spisak stvari koje su joj neophodne, i raspitivao se da li Senada ima šta da obuče – otkriva naš izvor.

Čitaj još  Farma: Kristijan se oglasio nakon incidenta!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply