Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Počele svakodnevne nominacije: Prvih troje nominovano!

U rijalitiju ‘Parovi’ sinoć su održane još jedne nominacije, a troje takmičara dobilo je najmanje glasova publike i ostalih ukućana, te će jedan od njih večeras napustiti luksuznu vilu.

Takmičari rijalitija ‘Parovi’, ali i produkcija dali su svoj sud o tome ko treba da bude prvi izbačen. ​Sedeći za stolom svako od ukućana morao je da kaže ime jednog takmičara koga želi da izbaci iz kuće i da kaže razlog.

Posle brojnih skandala i svađa koji su nastali tokom večeri, najviše nominacija od strane publike dobila je Angela, produkcija je zbog kršenja pravila nominovala Gasttozza, dok je Jelena Golubović najviše nominacija dobila od ukućana.

Koji će takmičar će napustiti luksuznu vilu, saznaćemo večeras a sud o najomraženijem ličnosti daće publika svojim SMS glasovima.

Produkcija pojačala kazne!

Voditeljka Ivana rijalitija je u ponedeljak veče saopštila učesnicima da će od sada svake večeri, sem sredom i subotom, ispadati po jedan učesnik šoua, ali sem toga, saopštila im je i oštru odluku produkcije.

Naime, rešili su da od sada kažnjavaju apsolutno svaki prekršaj koji učesnici naprave, a prva se na tapetu našla Nataša Šavija.

– Nataša, zbog toga što si sinoć vređala majku Ružice Veljković kažnjena si sa 300 evra i izolacijom od sedam ujutru do dva popodne – rekla je voditeljka, a zatim je dodala da je kažnjena i Jelena Golubović.

Čitaj još  Farma: Desila se svađa koju su svi čekali! (VIDEO)

– Jelena, ti si kažnjena sa 500 evra jer su Velju šutnula i mogla si da izazoveš fizički okršaj – zaključila je voditeljka.

– Po ugovoru ni on nije imao prava mene da budi! – ponavljala je Golubovićeva i bunila se, dok je Velja bio srećan zbog pravednog poteza.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org