ruzica veljkovic o intimi

Parovi: Pobednica prošle sezone otkrila intiman detalj

O njenom privatnom životu se nije znalo mnogo nakon izlaska iz luksuzne vile, a ona je, gostujući u jednoj emisiji odgovorila da li je zaljubljena.

Pobednica četvrte sezone rijalitija “Parovi”, Ružica Veljković, odlučila je da progovori o privatnom životu i iskreno odgovorila da li je zaljubljena ili ne.

Nakon pobede u “Parovima”, Ružica je odmah počela da radi kao voditeljka muzičkog rijalitija “Maldivi”.

O njenom privatnom životu se nije znalo mnogo nakon izlaska iz luksuzne vile, a ona je, gostujući u jednoj emisiji, gde je odgovarala na pitanja fanovova, odgovorila da li je zaljubljena i da li ima dečka.
– Trenutno nemam dečka, ali ne znam da li sam zaljubljena. Imala sam ga do skoro, ali ga više nemam. Jesam se malo zaljubila, ali ne znam ni ja šta se tu više događa. Svideo mi se jedan momak, bila sam sa njim mesec dana, odmah čim sam izašla i možda je to bila velika greška koju sam napravila. Od straha, povukla sam se, krenula sam da bežim iz te veze. On mi se jedini dopada za sada. Samo jednom sam u životu volela i bila sam sa tom osobom godinu i nešto. I ne žalim uopšte – bila je iskrena Ružica.

Čitaj još  Parovi: Atina htela da ispadne faca pa ispala smešna!

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti MALDIVI OVDE