vesna rivas sokirala

Parovi: Pevačica šokirala gledaoce ponašanjem!

Budući da je pevačica u prethodnom periodu često pominjala bolesnu majku, takvo njeno ponašanje nije promaklo ni gledaocima koji su pevačicu isprozivali u emisiji.

Vesna Rivas početkom juna ne samo što nije izašla na četrdestodnevni pomen svojoj majci Miljani Čavić, koja je preminula 22. aprila u 82. godini, već je pevačica i igrala u vili „Parova“! Pevačici su to zamerile kolege, ali i gledaoci!

Prva koja je to primetila bila je Divna Karleuša, pa je na svom Fejsbuk profilu žestoko isprozivala pevačicu.

– Upalih TV. „Parovi“. Vesna Rivas peva?! Nisam puritanka i za svakog nađem opravdanje, ali ovo ponašanje mi u glavu ne ide. Ja ne bih mogla, ne znam… Juče je na 40 dana njenoj majci igrala uz neki spot s trubačima!!! U ciklama majici, da joj istakne figuru – napisala je Divna Karleuša.

Produkcija „Parova“ je potvrdila da Vesna Rivas tog dana nije išla majci na pomen.

– Očekivali smo da nas pita za izlazak i bili smo spremni da joj obezbedimo prevoz i sve što je potrebno, međutim, to se nije desilo. Baš smo bili iznenađeni – rekao je izvor s televizije Hepi i dodao da su još više bili zapanjeni kad je Rivasova uveče đuskala uz narodnjake.

Budući da je Vesna Rivas u prethodnom periodu često pominjala bolesnu majku, takvo njeno ponašanje nije promaklo ni gledaocima koji su pevačicu isprozivali u emisiji. Međutim, ona je imala opravdanje.
– Moja majka je bila veseljak i zato ja igram i pevam. Bila bi ljuta na mene da sam u crnini i da plačem po ceo dan – rekla je Rivas.

Čitaj još  Parovi: Ružica opet na udaru ukućana (VIDEO)

Podsećanja radi, pevačica je majku poslednji put videla 5. marta ove godine, kad je napustila vilu na 18 sati. Mada su svi očekivali da će ona ostati uz majčinu bolničku postelju, jer je Miljani Čavić već bilo ozbiljno ugroženo zdravlje, Vesna se ipak vratila u rijaliti, gde ju je dve nedelje posle toga sačekala vest o njenoj smrti.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE