vesna rivas izbacila majku

Parovi: Pevačica krije mračnu tajnu iz svog života!

Pevačica, gatara i rijaliti zvezda nije u stanju da se brine o bolesnoj majci, pa ne samo što je unajmila ženu da je neguje nego je mamu preselila kod nje u stan.

Vesna Rivas već godinama ne brine o svojoj bolesnoj majci Miljani, koja čak i ne živi s njom u kući, nego sa ženom koju njena ćerka plaća da brine o njoj. Majka učesnice „Parova“ sa svojom negovateljicom boravi u Zemunu, a Vesna sa sinom živi u Batajnici.

Ekipa dnevnog lista pre nekoliko dana je posetila dom Vesne Rivas, gde smo zatekli samo njenog sina Petra Pajića. Iako u početku nije želeo da govori za novine niti da se slika, Petar je na kraju pristao na razgovor. Na početku smo ga upitali gde mu je baka Miljana, jer Vesna u rijalitiju stalno priča da vodi računa o bolesnoj mami.

– Generalno, baba živi s nama, ali trenutno nije ovde – pokušao je da se opravda Vesnin sin.

– Ne mogu ja sam da brinem o njoj. Ona je na sigurnom, obezbeđena, i o njoj ima ko da brine. Inače, baka često dolazi kod nas na porodične ručkove, evo i sada ćemo biti zajedno za našu slavu Svetog Jovana – rekao nam je Petar.
Međutim, mi smo insistirali da nam kaže zašto baka Miljana ne živi s njima u Batajnici i otkad to traje.

– Baba je slomila kuk pre 20 godina i otad je stalno imala neke komplikacije. Nažalost, ostala je nepokretna pre šest godina, a s nama ne živi već četiri godine – na kraju nam je otkrio Vesnin sin.

Čitaj još  Jelena Karleuša opet htela da isfolira za biznis klasu!

Vesni Rivas je jednostavno bilo naporno da se stara o nepokretnoj majci, pa je ne samo unajmila ženu da brine o njoj već je majku preselila kod te žene. I pored toga što nije sa ćerkom, Miljana redovno prati „Parove“ i nervira se kada neko napada Vesnu i kada se svađaju s njom, i volela bi, kako kaže njen unuk, da njena ćerka što pre napusti rijaliti.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

izvor: Stars

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply