Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Pao seks u krevetu Mimi Oro!

Jedna od starleta je večeras u rijalitiju “Parovi” otkrila da se prošle noći svašta dešavalo.

Mimi Oro je u rijalitiju “Parovi” otkrila da se u njenom krevetu sinoć dogodio seks, ali da ona nije učestvovala, već je, kako je rekla, morala da se skloni.

– Tijana je ležala pored mene i češkale smo se, a onda je došao Gastoz i njih dvoje su počeli da se ljube i maze. Kada sam videla da su uzeli i čaršav, ja sam morala da se sklonim – rekla je Mimi.

Ranije te večeri, Tijana nije mogla da odoli Gastozu pa ga je poljubila pred svima.

– Neću da kažem da sam pogrešila. Sve vreme sam bila zaljubljena u njega i ne kajem se, bilo je lepo. Nismo planirali to da se desi, ali ako se već desilo, ne kajem se – kazala je Tijana Ajfon.

Na Bojanino pitanje šta se dešava sa Natašom i otkud sad ponovo Tijana, Gastoz je odgovorio:

– Ja nisam hteo da trčkaram za njom. Potrčao sam malo, ali sam se vratio i više verovatno nikada, jer nikad nisam trčkarao za ribama – rekao je Gastoz o sad već bivšoj devojci.

Čitaj još  Učesnici priznali šta se dešavalo iza kamera u Parovima

Da bi zabiberio priču, pošto ga ionako svi smatraju za negativca, Gastoz je priznao da je imao problem sa potencijom i da je na kraju morao da se samozadovolji. A kao stimulans mu je poslužila Jasnina pozadina u tangama, na šta su se on i Tijana smejali. A Jasna je ostala šokirana kada je to čula.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Telegraf, www.FOLKOTEKA.org