Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Pao seks u krevetu Mimi Oro!

Jedna od starleta je večeras u rijalitiju “Parovi” otkrila da se prošle noći svašta dešavalo.

Mimi Oro je u rijalitiju “Parovi” otkrila da se u njenom krevetu sinoć dogodio seks, ali da ona nije učestvovala, već je, kako je rekla, morala da se skloni.

– Tijana je ležala pored mene i češkale smo se, a onda je došao Gastoz i njih dvoje su počeli da se ljube i maze. Kada sam videla da su uzeli i čaršav, ja sam morala da se sklonim – rekla je Mimi.

Ranije te večeri, Tijana nije mogla da odoli Gastozu pa ga je poljubila pred svima.

– Neću da kažem da sam pogrešila. Sve vreme sam bila zaljubljena u njega i ne kajem se, bilo je lepo. Nismo planirali to da se desi, ali ako se već desilo, ne kajem se – kazala je Tijana Ajfon.

Na Bojanino pitanje šta se dešava sa Natašom i otkud sad ponovo Tijana, Gastoz je odgovorio:

– Ja nisam hteo da trčkaram za njom. Potrčao sam malo, ali sam se vratio i više verovatno nikada, jer nikad nisam trčkarao za ribama – rekao je Gastoz o sad već bivšoj devojci.

Čitaj još  Udala se pobednica rijalitija (VIDEO)

Da bi zabiberio priču, pošto ga ionako svi smatraju za negativca, Gastoz je priznao da je imao problem sa potencijom i da je na kraju morao da se samozadovolji. A kao stimulans mu je poslužila Jasnina pozadina u tangama, na šta su se on i Tijana smejali. A Jasna je ostala šokirana kada je to čula.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Telegraf, www.FOLKOTEKA.org