parovi nominacije

Parovi: Ovonedeljne nominacije izazvale haos u vili!

Nakon prvog snimka su krenule uvrede, u početku je najviše teških reči bilo između Jelene Golubović i Ivana Marinkovića.

Večeras u vili Parovi održane su još jedne nominacije. Učesnici su kao i uvek nominacije shvatili veoma ozbiljno ne znajući da je produkcija uradila nešto neočekivano, tačnije, u pitanju su lažne nominacije, ove nedelje niko ne napušta vilu!

Lažne nominacije u ‘Parovima’ podigle su svima pritisak! Tokom lažnih nominacija učesnici ‘Parova’ su gledali izdvojene priče iz prethodnih epizoda i tada su počele svađe i neizbežne priče o tome ko je sa kim imao seks i da li ga je imao. Lažno nominovani učesnici su Lepa Lukić, Bora Drljača, Ivan Marinković, Toma Blek Panters i Gasttozz. Produkcija je takođe slagala da će izaći njih više jer planiraju da dovedu četiri nova učesnika.

Ukućani su između sebe glasali, i kao prethodne nedelje, i ovaj put su dve takmičarke imale jednak broj glasova, s tim da je Ivanov glas poništen. Kako bi ‘zabiberili’ situaciju, produkcija je odlučila da i Jelena i Tijana uđu u nominovane za izbacivanje. Što se tiče predloga produkcije, ove nedelje je s njihove strane nominovana Mimi Oro.

Čitaj još  Parovi: Zmaj otkrio ko je u vili imao seks!

Nakon prvog snimka su krenule uvrede, u početku je najviše teških reči bilo između Jelene Golubović i Ivana Marinkovića, a kasnije se priključio Gastozz. Svaki sledeći snimak je stvarao nove svađe i teže uvrede, a najduža polemika dogodila se između Gastoza i Mace Diskrecije. Učesnici ‘Parova’ nisu imali dlake na jeziku, a bilo je i napetih situacija.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus