Nabijem HAPPY TV na kurac

Parovi: Ovog puta definitivno: Ružica ostavila Filipa!

Pevačica je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila status u kojem je otkrila da ona i njen dečko više nisu zajedno.

Ljubavna veža Ružica Veljković i Filipa Đukuća zasigurno je obeležila prethodnu sezonu rijalitija Parovi. Mađutim, nepuna tri meseca nakon završetka ove sezone, njih dvoje su se rastali.

Iako je bio dogovor da se njihov raskid još uvek ne otkriva široj javnosti, bivša modelsica Ružica Veljković saopštila je to svojim fanovima. Pevačica je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila sledeći status:

– Evo ovako. Pošto sam videla da ste primetili da ne kačim više slike, niti da lajkujem zajedničke fotografije, mene i Filipa. Želela bih da se obratim ovim putem, svim ljudima koji me vole i podržavaju! Ne želim da me iko mrzi zbog ovoga što ću sada napisati, ali Filip i ja vec 10-ak dana nismo zajedno… Nismo hteli o tome da pričamo. Ali sam ja imala potrebu svim mojim divnim fanovima da kažem. Mnogo sam se razočarala u Filipa, previše sam očekivala od njega, ne mrzim ga, štaviše voleću ga kao prijatelja. Ali nikako nismo više za vezu. Od sada ću se bazirati samo na posao i svoje obaveze. Neko vreme mi neće trebati nikakva veza – napisala je Veljkovićeva.

Čitaj još  Farma: Kristijan dobio novu funkciju na imanju!

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply