ukucanke u provodu

Parovi: Ovako su se ukućanke provele na splavu (FOTO)

Pre dve noći produkcija “Parova” izvela je učesnice u noćni provod, što je njih raspametilo.

Pre dve noći su uoči nominacija u vili rijalitija “Parovi”, gledaoci kraj malih ekrana mogli da primete da nedostaje nekoliko devojaka za stolom.

tijana na splavu

Odmah su se pojavile teorije zavere gde se nalaze Ružica Veljković, Mimi Oro, Jovana Tomić Matora i Tijana Ajfon, ali je nekoliko sati kasnije bilo jasno – produkcija ih je izvela u grad! Preciznije, popularne učesnice rijalitija su se provodile na beogradskom splavu ‘Port’, a tokom izlaska bile su okružene obezbeđenjem.

mimi na splavu

– Jelena, ono je neverovatno! Svi prilaze, samo slikaju. Nisi svesna koliko smo popularni. Svi su me pitali za tebe i Macu, pozdravljali su i Tomu – pričala je Tijana uzbuđeno i vidno pripita.

Ni ostale devojke nisu krile da su oduševljene ovim iznenađenjem produkcije, te su istakle da su se fenomenalno provele.

Podsećanja radi, pre mesec i po dana nekolicina ukućana je zbog dobrog ponašanja zaslužila od produkcije izlazak. Međutim, kada je došlo vreme za ispunjenje obećanja produkcije, nisu svi ukućani imali tu privilegiju, iako su zaslužili nagradu. Među njima je bio i Gastoz koji se, sasvim opravdano, naljutio jer je i on trebalo da se nađe među njima…

Čitaj još  Parovi: Kako su Zmaj i Ružica kidnapovani u Zemunu (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org