Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Otkriveno: Znate li koliko Maca košta za noć?

Bosanska starleta je, samo nekoliko dana pre ulaska u vilu „Parova“, ugovarala seks sa jednim sarajevskim biznismenom, i to ukoliko joj plati unapred.

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, sve vreme tvrdi kako se bavi pevanjem i da od toga zarađuje za život, ali poruke do kojih je došao jedan dnevni list pokazuju totalno suprotno.

Naime, bosanska starleta je, samo nekoliko dana pre ulaska u vilu “Parova“, ugovarala seks sa jednim sarajevskim biznismenom, i to ukoliko joj plati 150 evra.

Anonimni muškarac poslao je Maci poruku i pitao je koliko može da ostane sa njim, da bi mu ona odgovorila da može koliko on želi. Međutim, Diskrecija je u startu postavila svoje uslove i objasnila da se kod njega u hotelu neće pojaviti dok joj ne uplati novac unapred, kako bi platila vozača i kupila neke seksi krpice. Na njegovo pitanje da li postoji mogućnost da se vide odmah, učesnica “Parova“ mu je napisala:

– Večeras imam Slovence! Oko sedam moram Slovence zadovoljiti, stigli su u Bosnu. Sutra mi uplati 150 evra i dolazim u Sarajevo. Idemo u hotel, završimo, i ja nazad. Bolje da ja dođem tamo, poznata sam, ovde me svi znaju. Imam svog šofera već nekoliko godina. Ne brini, sve će biti top – dodala je Senada.

 

– Bez veze mi je to da dolaziš sa nekim, jebem li ga, da nas čeka lik – napisao je biznismen.

– Znamo se, a i on će me posle voziti u Beograd. Uplati mi sutra – bila je striktna Maca.

Kada je anonimni muškarac pitao zašto unapred da joj uplaćuje novac, kada može i lično da joj da, učesnica rijalitija mu je objasnila da „ne može na ruke“. Senada je isto veče nastavila da šalje i provokativne fotografije, kao i perverzne poruke u kojima objašnjava da je mašina u krevetu i da sa njom treba izdržati. Osim toga, Maca je napomenula da pre seksa treba da se upoznaju.

Čitaj još  Parovi: Marko još jednom šokirao gledaoce (VIDEO)

– Neću odmah skočiti na tebe! Fino, polako. Samo seljaci se odmah klepe. Večera, vino, pa seks. Lagano, nekoliko sati – napisala je Nurkićeva kako bi momku bilo jasno šta dobija za ovu cenu.

U njihovom dopisivanju Maca je priznala da je probala trojku i da u seksu voli sve. S obzirom na to da u ovoj prepisci svoje telo nudi za 150 evra, ostaje da vidimo da li će Gastoz seks koji su imali u rijalitiju morati da plati retroaktivno.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo