Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Otkriveno ko je otac Cucine bebe, ako je uopšte trudna!

Pevač tvrdi da je imao seksualne odnose sa Ivonom Negovanović pre ulaska u rijaliti i da postoji mogućnost je on otac bebe.

Nakon što je Ivona Negovanović Cuca u rijalitiju „Parovi“ na TV Hepi izgovorila da je već tri nedelje u drugom stanju, oglasio se i potencijalni otac, Rade Čokan, muzičar s kojim se pevačica poslednjih osam meseci zabavljala.

On je u razgovoru potvrdio mogućnost da je Cuca trudna s njim, ali da ne namerava da se ženi njom pošto je već oženjen. Ipak, harmonikaš naglašava da će priznati dete ukoliko se utvrdi da je zaista njegovo.

djani i rade cokan

– Nisam siguran da je ona trudna, ali ako jeste, onda postoji mogućnost da je dete moje jer smo imali seksualni odnos pre Cucinog učešća u „Parovima“. Koristili smo zaštitu, ali uvek može da se omakne. Ako se ispostavi da je u drugom stanju i da je dete moje, neću je terati da abortira i, što se mene tiče, može da ga rodi – otkriva Cucin ljubavnik i dodaje:

– Nikada se ne bih oženio njom, imam svoju porodicu i suprugu koju mnogo volim i od koje se ne bih razveo. Moja žena i deca, koji žive u Beču, najbitniji su mi, a Cuca je nešto drugo. Ne mogu da garantujem da je dete moje. Možda se Cuca viđa i s nekim drugim ljudima, nikad se ne zna, ali saznaćemo. Nikada mi nije pričala o Šabanu, niti je meni Šaban o njoj. Cveće sam joj poslao jer je u „bubicu“ govorila da me pozdravlja i voli. Siguran sam da se obraćala meni jer znam našu zajedničku šifru – zaključuje Čokan.

Rade, inače, sarađuje s mnogim narodnim pevačima, a u Beogradu ima i svoj studio. Njegova supruga Zlata nedavno je isprozivala Cucu u jednom nedeljniku u kome je izjavila da Negovanovićeva hoće da joj rasturi brak prljavim igrama.

Čitaj još  Farma: Jelena prozivala po nacionalnoj osnovi! (VIDEO)

Ginekolog: Cuca nije trudna!

Mada je pre ulaska u ‘Parove’ Ivona Negovanović Cuca bila na sistematskom pregledu, na kojem je, između ostalog, ginekolog utrvdio da nije trudna, pevačica i dalje priča da je u drugom stanju.

– Cuco, zbog čega govoriš da si u drugom stanju, kad nalazi kažu da nisi – pitala je Bojana Ristivojević Ivonu Negovanović.
– Jesam trudna – tvrdila je Cuca.
– Da li je to neko iz naše vile – bila je uporna voditeljka.
– Ne, neko spolja – rekla je.

– Ali, kako si trudna, kad ti je test trudnoće bio negativan na ulasku – upitala je voditeljka.
– Ja sam ovde radila tri testa i sva tri su bila pozitivna – bila je uporna Cuca.
– Odakle ti testovi za trudnoću u vili?
– Prošvercovala sam testove – nije se dala Ivona Negovanović, koja je javnosti postala poznata kao ljubavnica Šabana Šaulića.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir