zorica ostavila gastoza

Parovi: Otkrivena šokantna tajna Gastoza i Zorice

Obzirom da su oboje već pobedili u prethodnim sezonama „Parova“, dosetili su se da igraju kako bi glavna nagrada dospela nekom od njih u ruke.

Veza Zorice Dukić i Nenada Marinkovića Gastoza u rijalitiju „Parovi“ samo je deo biznis plana, koje su ovo dvoje učesnika napravili.

Obzirom da su oboje već pobedili u prethodnim sezonama „Parova“, dosetili su se da igraju kako bi glavna nagrada dospela nekom od njih u ruke.

– Čula sam vas kako se dogovarate šta ćete reći – otkrila je za stolom Vesna Rivas, čime je probudila sumnju kod ostalih učesnika rijaltiija „Parovi“, da Zorica i Gastoz i nisu u pravoj emotivnoj vezi, već da ih vezuje samo interes.

Naime, kad je Zorica Dukić bila diskvalifikovana, njih dvoje su došli na ideju da Gastoz počne da se zabavlja sa Ružicom Veljković, kako bi produkcija imala razlog da ponovo ubaci frizerku u igru pred kamerama. Tako je i bilo.

– Ružice, ti si samo iskorišćena, kako bismo Nenad i ja došli do finala – priznala je i Zorica Dukić jednom prilikom.

– Oboje smo već jednom pobedili, zbog čega da ne pobedimo opet. Možemo da pokrenemo zajednički biznis, a ideja je da otvorim i salon u Svilajncu – priznala je Zorica.

Porodice nisu u prvom momentu otkrile da su njih dvoje u lažnoj vezi, pa su majke reagovale burno, svađa je bilo na svakom koraku, dok Gastoz, tokom lažne svadbe nije nekako rekao majci da je sve igra i da ne treba da se nervira.

Majka ga je čak naterala da skine brojanice, koje mu je kupila Zorica Dukić, misleći da je on pod dejstvom crne magije.

Čitaj još  Parovi: Ovako je izgledao susret Hasana i Jelene posle batina!

– Ja sam kralj rijalitija – ubeđen je Gastoz da će da pobedi, a kako se njihov tajni dogovor ne bi otkrio, na momente se zatvaraju u tuš kabinu u toalet, simulirajući seks.
Ovome u prilog ide i činjenica da je Zorica Dukić, posle nominacija, do tada s neznatnim glasačima, ovog puta bila uvek visoko kotirana, odnosno mahom na prvom mestu. Jasno je da je glasanje organizovano i da ona ima iskustva u tome.

– Čula sam kad je rekla Gastozu da joj dozvoli da podigne pet hiljada evra, kako bi kupila kartice i dala da se glasa za njega, kako bi osvojio duplu krunu – rekla je Ana Marija Džambazov.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE