sladja u prevari

Parovi: Otkrivena još jedna prevara u rijalitiju!

“Prvo me je pitao šta radim, gde sam, a tek sam mu sutradan napisala da sam zaspala uz film. Na to mi nije odgovorio i znala sam da je sa njom”, otkrila je Slađa.

Slađana Petrušić u rijalitiju “Parovi” otkrila je da joj je Gasttozz dok nisu bili u luksuznoj vili slao fotografije na kojima je go.

Naime, u rijalitiju Parovi u emisiji ‘Upoznajte Parove’, koju vodi Jelena Petković, Slađana je otkrila veoma intrigantan detalj. Ona je tražila od Gasttozza da prizna da joj je slao fotografije na kojima je go.
– Priznaj Gasttozze da si mi stalno slao poruke, te evo me u Prnjavoru, te evo me u Derventi… Dopisivali smo se samo kad nije sa Zoricom, a na poslednju poruku mi nije odgovorio. Prvo me je pitao šta radim, gde sam, a tek sam mu sutradan napisala da sam zaspala uz film. Na to mi nije odgovorio i znala sam da je sa njom. Prvo je mene pozvao, pa Zoricu. Slao mi je i golišave fotke – rekla je Slađa.

Čitaj još  Snajke: Mladen uspeo da šokira takmičarke

Gasttozz je sa strane otkrio svoju priču.

– Slađo, ti si meni slala takve fotke, ali posle jedne više nisam hteo da ti odgovaram. Zašto ne priznaš već jednom da si promenila polni organ – rekao je šoumen.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE