dalila i mladen u avionu

Parovi: Otkriven pravi razlog raskida Dalile i Mladena

“Sad imaju razlog da slave”, poručila je Dalila, ali i poručuje da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći.

Raskid Dalile Moreni i Mladena Vuletića propraćen je kako u medijima, tako i među fanovima ovo dvoje bivših učesnika Parova. Sad je otkriveno i zašto je do njega došlo.

Naime, sve ovo vreme se provlače priće kako i zašto je došlo do raskida ovo dvoje ljudi koji su prošli kroz sve i svašta dok su bili u Parovima, pa zatim i dok je Dalila bila u Maldivima.
Kad su oboje napokon bili na slobodi, svi su pomislili da je kraj problemima i da ih napokon očekuje sreća, ali oni su raskinuli. Razlog tome je, kako navodi izvor, prevara i to sa Mladenove strane.

– Mladen je varao Dalilu na svakom ćošku i njegova ljubav sa Pala koju nikad nije zaboravio se najednom pojavila u Crnoj Gori. Dalila pati i dalje dok on čezne za svojom ljubavi koja ga je kroz “Parove” podržavala i čekala, a to su svi znali osim nje. “Sad imaju razlog da slave”, poručila je Dalila, ali i poručuje da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći. U narednih nekoliko dana će se pokazati da li stvarno Mladen voli tu Paljanku i dali ce se skrasiti pored nje. Dalila je kod svog babe i ne može ni sat vremena da prođe a da ne pročita nešto o Mladenovoj ljubavi koju očito nikad nije zaboravio – otkrio je neimenovani izvor.

Čitaj još  Nećete verovati sa kim je Ružica u šemi!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE