Parovi: Oglasila se Miljana nakon izbacivanja!

Ružici se zahvalila na tome što je branila dok su je drugi napadali i čak je pozvala svoje glasače da kada bude nominovana, da glasaju za Ružicu.

Miljana Kulić je u nedelju uveče izbačena iz rijalitija “Parovi”, a danas je gostovala u emsiji gde je komentarisala svoje učešće.

Ukućani su juče komentarisali kako je Nišlijka krala stvari u vili, a Kulićeva tvrdi da su zapravo njoj stvari pokradene i da će dovesti policiju u vilu kako bi svoje dobila nazad. Takođe je rekla da će napraviti haos ukoliko joj stvari ne budu vraćene.

Anđela je komentarisala kako zna da je Miljana krala odeću na šta joj je izbačena poručila da njene stvari smrde i da ih nikada ne ni pipnula a kamoli uzela.
Prozvala je i Marka Perovića, poručila mu je da nije lekove na vreme, a Đorđu Đeniću i Magdaleni je rekla ih niko napolju ne voli.

Ona je lepe reči imala samo za Ružicu Veljković i Vesnu Rivas. Ružici se zahvalila na tome što je branila dok su je drugi napadali i čak je pozvala svoje glasače da kada bude nominovana, da glasaju za Ružicu.

Čitaj još  Farma: Ponovo ozbiljan okršaj u kuhinji (VIDEO)

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE