bojana ristivojevic objavila datum finala

Parovi: Odloženo finale za nedelju dana!

Bilo je i onih koji su se pobunili, ali su bili nadglasani od ostalih učesnika, spremnih da pobede rekorde i slome granice izdržljivosti.

Voditeljka Bojana Ristivojević saopštila odluku produkcije da ce šou program “Parovi” trajati još nedelju dana, na trenutak su svi pomislili da je reč o šali.

– Zbog velike gledanosti i masovnog javljanja gledalaca koji mole da se jos “druze” sa vama, produkcija je donela odluku da “Parovi” traju još nedelju dana – rekla je voditeljka.

Pojedini takmičari nisu krili radost zbog ovakve odluke produkcije i rekli da iskreno žele da ostanu još u rijalitiju.

Prvi je sa stolice skočio da pozdravi odluku produkcije Marko Perović, za njim Mladen Vuletić, pa Dalila Mujović, zatim Anđela Lakičević… Ostanku u vili najviše se radovala Vesna Rivas, a ni Ružici nije bilo krivo što će ostati da gleda Zoricu i Gastoza kako se ljube još nedelju dana.

– Tek će sad maske da padnu! Da vidimo ko je najizdržljiviji! I ko treba da ode u finale! Pripremili smo još afera za otkrivanje. Idemo! – vikala je Vesna Rivas.
– Sad ćemo da vidimo ko su igrači, a ko cvili da ode kući. Mada bi bilo dobro da izbace Gastoza i Zoricu – rekla je Dalila.

Čitaj još  Parovi: Nela: Maca je povodljiva i glupa, a Igor dvoličan!

Bilo je i onih koji su se pobunili, ali su bili nadglasani od ostalih učesnika, spremnih da pobede rekorde i slome granice izdržljivosti.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK