atina izbacena

Parovi: Očajna majka izbacila Atinu iz kuće, neće da čuje za nju!

Plesačicinoj majci je veoma teško zbog svega, plače i ne može da veruje da je to njena ćerka, govori izvor blizak porodici.

Nakon što je produkcija rijalitija “Parovi” izbacila Atinu Marković Ferari zbog gnusnih komentara o smrti Tijane Jurić, estradna plesačica, kako sama sebe naziva, uputila se ka svom porodičnom domu, ali su vrata za nju bila zaključana.

Kako otkriva izvor blizak Atini, njena majka sa kojom inače živi, nije želela čak ni da je vidi. Očigledno je i ona svesna toga u šta joj se ćerka pretvorila.

– Po Atinu je nakon izbacivanja došao brat i odvezao je kući. Međutim, njena mama, koja je te večeri uživo gledala izbacivanje, odbila je da ćerku primi u kuću kada je čula razlog zbog kog je produkcija kao najveći otpadak isterala iz rijalitija. Veoma joj je teško zbog svega, plače i ne može da veruje da je to njena ćerka. Zasad odbija da se vidi sa Atinom i čuje njene buljezgarije kako bi se opravdala, jer za takvu monstruoznu izjavu ne postoji opravdanje. Ona već dve noći spava kod devojke od brata, jer su je jedino oni dočekali raširenih ruku – priča izvor blizak Atini.

Čitaj još  Posle Parova počinje novi rijaliti na Hepi televiziji!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo