Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Novinari i fotografi izbačeni iz kuće!

Ovakvo ponašanje do sada nijedna produkcija nijedne televizije nije priredila medijima, a prošlo je mnogo rijaliti programa.

Ekipa novinara i fotografa izbačena je iz kuce Parova nakon održane pres konferencije koju je organizovala Hepi televizija! Iako je bilo obećano da će novinari i fotografi posle konferencije imati pravo da se još neko vreme (tačnije do 18 časova) zadrže u kući kako bi sa učesnicima rijalitija po želji odradili pojedinačne intervjue, desilo se to da je naređen izlazak odmah po završenoj konferenciji koju je televizija inače sve vreme, bez znanja medija, snimala kako bi pustila u nekom od termina.

Nekoliko radnika televizije je čak za ruku izbacilo novinare i fotografe, što je krajnje neprofesionalno i bahato ponašanje. Kada smo posle izbacivanja razgovarali sa PR-om Hepija rečeno nam je da smo se ‘pogrešno razumeli’ te da nam nije obećano ništa sem toga da sa učesnicima možemo da razgovaramo tokom konferencije.

Takođe, ekipa medija nije se složila sa tim da se razgovor na konferenciji emituje javno, ali smo i na to dobili objašnjenje kako smo, navodno, i u to bili upućeni pre nego što smo došli, te kako su konferenciju organizovali kako bi nama, medijima, učinili uslugu. Podsećamo da ovakvo ponašanje do sada nijedna produkcija nijedne televizije nije priredila medijima, a prošlo je mnogo rijaliti programa.

Imajući u vidu kvalitet njihovih “VIP”-ovaca, slobodno više ne moraju da nas zovu da ih upoznamo, niti da pravimo priče s njima.

Čitaj još  Miljana šokirala stavom o Aleksandri

Macinih 5 minuta pred novinarima!

Bosanska starleta Senada Murkić, poznatija kao Maca Diskrecija, dobila je svojih pet minuta slave pred fotoreporterima beogradskih medija.

– Sa deset muškaraca sam do sada spavala. A u kući nisam ni sa kim, imam dečka napolju i čuvam se za njega. Baka mi je bila domaćica – rekla je Maca.

– Pristajem na sve ovde u kući osim na seks i nadam se da neće biti taj zadatak – odgovorila je Maca na jedno od pitanja.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Svet, EPK