Ne gledajte HAPPY TV

Parovi: Nova frka između učesnika!

Ovom učesniku Parova se retko ko dopada od ukućana, a na njegovoj listi se sada našo i pevač.

Branisalv Radonjić Brendon smatra da je bolji od svih učesnika rijalitija, te tako Nemanji Nikoliću ne dozvoljava da stoji pored njega. Njega posebno nervira što Nemanja glumi diktatora i ne može da gleda više kako mu se svi ulizuju. Brendon se hvalio kako radi na bordu, od čega dobro zarađuje, u šta Nemanja ne veruje.

– Šta si ti kao neki lider? Svi ti se čepe, šta si bre umislio? Ja nemam komplekse, ne pada mi na pamet da ti se uvlačim u d.pe! Mogu da budem i porno glumac ako hoću. Briga me za tebe. Nemaš prava da stojiš pored mene! Ma duvajte ga svi – vikao je Brendom u naletu besa, posle čega je izašao u dvorište sa Nemanjom gde su nastavili razgovor.

Čitaj još  Parovi: Učesnica napravila pravu dramu u vili!

– Ne verujem ti da si od rada na brodu kupio stan! Ja imam ortake koji rade na brodu i znam da je to čista fizikalija. Niko od njih nije toliko zaradio! Ništa ti ne verujem, ni da si fitnes trener. Poštujem te, ali mislim da ne pričas istinu. Ja neću da se svađam sa tobom, ali kažem ti što se ti budeš duže svađao sa mnom, ja ću ostati u rijalitju – pričao je Nemanja, na šta mu je Brendon odgovorio da ne moraa da mu veruje, ali ne treba ni okolo svima da nameće svoje mišljenje.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply