ivan marinkovic nominovan

Parovi: Nominovani Tijana, Zmaj, Jelena, Đan Karlo i Ivan!

Kao i svakog petka, i večeras su u luksuznoj vili ‘Parova’ održane nominacije ukućana.

Po glasovima publike, najveći procenat glasova za izbacivanje dobila je Tijana Ajfon, koja je ceo dan provela u izolaciji zbog jučerašnjeg ponašanja.

Što se tiče glasova ukućana, obzirom da je produkcija strogo zabranila dogovaranje prilikom nominacija, a Marko Perović je bio jasan kada je naglasio da želi da izađe iz kuće zbog svoje devojke Eme, koja je prošle nedelje napustila rijaliti, ukućani su skoro složno glasali za njega. Međutim, produkcija nije dozvolila ovakav postupak, stoga su dvoje posle njega sa najviše glasova došli u obzir za nominacije. Kako su Ružica i Jelena bile te dve ukućanke između kojih su ukućani trebalo da se opredele, a nakon ponovnog glasanja ponovo bio izjednačen broj glasova, produkcija je odlučila da ove nedelje izostavi nominovanog od strane ukućana.

jelena protiv lepe

Kada je reč o nominacijama od strane produkcije, kao prvi nominovani bio je Zmaj od Šipova koji je kao i Tijana, dan proveo u izolaciji, po kazni zbog svog ponašanja.

Druga nominovana bila je Jelena zbog sinoćnog ponašanja prema Lepoj Lukić. Kao poslednja dva ukućanina koje je nominovala produkcija, izabrani su novi učesnici – Đan Karlo i Ivan Marinković. Kako je voditeljka objasnila, razlog za njihovu nominaciju je ‘ispipavanje’ pulsa publike.

Čitaj još  Mirela ušla ponovo u rijaliti pa šokirala gledaoce

Sutra uveče saznaćemo ko će biti novi ukućanin koji će napustiti luksuznu vilu u Zemunu. U trci za izbacivanje se nalaze:

– Tijana Ajfon
– Zmaj od Šipova
– Jelena Golubović
– Slaviša Lazić – Đan Karlo
– Ivan Marinković

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org