Ne gledajte HAPPY TV

Parovi: Nećete verovati šta je Maca isplanirala posle rijalitija!

Starleta je neposredno pred ulazak u rijaliti „Parovi“ posetila estetskog hirurga, kod koga planira uvećanje svoje zadnjice.

Maca Diskrecija planira da nakon završetka „Parova“ novac zarađen u rijalitiju iskoristi za još jednu estetsku operaciju i da ovaj put uveća zadnjicu.

Nedelju dana pred ulazak u rijaliti na Hepi televiziji Senada Nurkić je posetila svog estetskog hirurga, sa kojim je razgovarala o ovom hirurškom zahvatu. Pevačica, koja je nedavno plasirala prvu pesmu „Diskretno“, dugo je razmišljala da li da se podvrgne takvom zahvatu, ali je na kraju ipak prelomila i odlučila – staviće silikone u guzu jer pored bujnog poprsja Maca često pozadinu ističe u prvi plan.

– Maca Diskrecija želi da ide pod nož zato što u potpunosti želi da bude zadovoljna fizičkim izgledom. Dobro se raspitala kod lekara, koji ju je detaljno uputio o prednostima i manama takvog zahvata. Pošto uživa da pokazuje svoju zadnjicu, poželela je da ona bude još veća i oblija. Jedno čega se plaši jeste to kako će njeno telo prihvatiti te silikone i da li će operacija proteći u najboljem redu – priča sagovornik.

Naša saznanja potvrdila je i Nurkićeva neposredno pred ulazak u luksuznu vilu u Zemunu:

– Tačno je da sam posetila estetskog hirurga jer, prvenstveno, vodim računa o svom telu. Prezadovoljna sam svojim oblinama i obožavam to što sam stavila silikone u grudi, a pre nekoliko dana obavila sam detaljan pregled. Negde sam pročitala da moja omiljena pevačica Dara Bubamara takođe planira da stavi implantate u guzu, pa što to ne bih učinila i ja. Da ne pričam o svetskim zvezdama, kod kojih je to najnormalnija stvar. Ali, videćemo još – rekla nam je Maca Diskrecija.

Čitaj još  Parovi: Ponovo haos između žena u vili!

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

izvor: Stars

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply