ruzica ostavila filipa

Nećete verovati kako je Ružica ostavila Filipa!

“Ljudi, stvarno mi je žao što mislite da sve radim zbog marketinga, zavolela sam Filipa, ali ja stvarno nisam kriva”, ovo su reči bivše ukućanke.

Ružica Veljković i Filip Đukić si svoju ljubav započeli tokom rijalitija “Parovi. Filip je izbačen pre nje, ali ju je čekao do kraja kako bi i ona izašla. Nakon toga, Ružica je ušla i u rijaliti “Hotel Maldivi” odakle je posle kratkog vremena izbačena.

Nakon konačne slobode, Ružica i Filip su uživali u zajedničkim trenucima, jedno drugom posvećivali stvari na društvenim mrežama, obasipali se poklonima… Ali je sve ipak bilo kratkog veka.

Ružica je večeras na svom Instagram profilu objavila poruku svim svojim fanovima i objasnila da ona i Filip nisu više u dobrim odnosima, ali i koji je razlog toga.

filip u provodu

– Ljudi, stvarno mi je žao što mislite da sve radim zbog marketinga, zavolela sam Filipa, ali ja stvarno nisam kriva što je on izašao bez mene. Svako ima svoj život, pa i on, ne želim nikom ništa da branim. Nije mi se juče javljao ceo dan, kao ni ja njemu. Nije mi uopšte rekao da izlazi, i mislim da je to nepoštovanje sa njegove strane. Ali svako ima svoje ponašanje prema osobama koje “voli”. Ništa ne radim zbog marketinga, niti me zanima. Jako je ružno što je to uradio, ali nemojte mene kriviti zbog toga. Samo sam ga pustila da radi kako on misli da treba. Volim vas sve, i ponovo vas molim da mi ne zamerate, jer ja nisam kriva – napisala je Ružica.

Čitaj još  Parovi: Gastoz i Jelena zaratili zbog Zorice (VIDEO)

Mi ćemo samo dodati – tolika ljubav da se završi putem društvenih mreža…

Ako je suditi po prosečnim vezama poznatih, Ružica ne mora da brine, jer ovo je tek prvi raskid. Verovatno sledi pomirenje, a onda idemo dalje…

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Facebook komentari

Leave a Reply