natasa savija seksi

Parovi: Nataša Šavija jedva se spasila od manijaka!

Učesnica „Parova“ pre dve godine bila u kratkotrajnoj vezi s jednim žestokim momkom, od čijih pretnji je jedva izvukla živu glavu bežeći kod drugarice.

Nataša Šavija, učesnica rijalitija „Parovi“, zavodila je redom, od oženjenih fudbalera do isto takvih političara, ali je s jednim žestokim momkom proživela pravi pakao i jedva izvukla živu glavu.

Veza započeta pre dve godine na splavu za kratko vreme je naterala Šaviju da bukvalno bude u kućnom pritvoru bežeći od manijaka koji joj je pretio ubistvom i kasapljenjem lica.

– Tog momka Nataša i ja smo upoznale na jednom splavu, bio je veoma pristojan, poklanjao joj je mnogo pažnje, udvarao joj se. Lep je, ima mnogo para i devojke se utrkuju kako bi provodile vreme u njegovom društvu. Nekoliko dana nakon upoznavanja započeli su vezu, baš im je bilo lepo, on je neprestano pričao kako mu je ona sve u životu – priča Natašina drugarica.

Ona dodaje da je taj mladić veoma brzo okrenuo ploču i najpre postao navalentan.

– Do njega su dolazile razne priče kako ga Nataša vara s bivšim momcima. Čak je nekoliko puta pokušao i da je udari, ali je Nataša uspela da ga spreči. Čak je i urlao na nju: „Iskasapiću ti lice! Ubiću te samo ako se čuješ s nekim bivšim! Nećeš više biti ni sa kim!“ – priča Šavijina drugarica.

 

Taj momak ju je, navodi ona, proganjao i porukama koje joj je slao telefonom, a „sve su bile o tome da je gotova ako bude čuo da ju je pipnuo ijedan muškarac“.

– Srećom, Nataša je uspela da se spase posle skoro mesec dana pakla. Bila je kod mene danima, nije izlazila iz sobe, čak je i broj telefona promenila. Imala je sreće što je taj dečko morao da napusti Srbiju i od tada se za njega ništa ne zna – objašnjava drugarica, koja je molila da joj ne otkrivamo identitet jer se boji Natašinog bivšeg, koga bije glas da je žestok momak.

Čitaj još  Farma: Maja ponovo isprozivala Staniju!

Nataša Šavija, s kojom smo kontaktirali posredstvom rijalitija „Parovi“, potvrdila je naša saznanja.

– Istina je da je bilo pretnji i ružnih detalja. Zato želim da poručim devojkama da je jako važno da biraju društvo u kojem se nalaze. Ne treba da budu u društvu onih koji su sumnjivih zanimanja jer od tih ljudi možete svašta da očekujete – rekla je Šavija, koja je navela da joj taj mladić nije bio dečko, već da joj se samo udvarao.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir