Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Napaljeni Zmaj od Šipova naskakao na Mimi Oro! (VIDEO)

“On može otac da mi bude, ne sme da me dodiruje, ni mene ni bilo koju devojku ako ona to ne želi i on je to shvatio i to je to”, rekla je Mimi.

Zmaja od Šipova od samog ulaska u rijaliti Parovi ukućani i gledaoci smatraju za seksualnog manijaka. Voditelj je upitao Mimi Oro šta ona misli o tome i evo kako je ona objasnila celu situaciju.

– Da li je on seksualni manijak ili se samo lažno predstavlja? – upitao je voditelj Zmaja od Šipova, na šta je ona rekla da je on jednom pokušao, ali da su oni to razjasnili.

 

– On može otac da mi bude, ne sme da me dodiruje, ni mene ni bilo koju devojku ako ona to ne želi i on je to shvatio i to je to. On je super – objasnima je Mimi Oro.

– Evo kad sam prala kosu, nisam cela ušla da se kupam i da perem kosu, on je pokušavao tu nešto da me hvata i ja nisam mogla da mu objasnim. Znači ja stojim nagnuta u onom i da ne želim da mi priđe, pašću na glavu ili ću da mu bacim šaku na glavu! Ovde niko ko može otac da mi bude ne može ni da priča sa mnom na taj vid teme, kamoli da me hvata – objasnila je Mimi u rijalitiju Parovi.

Čitaj još  Goga Sekulić se neviđeno izblamirala (VIDEO)

Pogledajte snimak:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK