jovanina majka razocarana

Parovi: Matorina majka: Ćerka me je razočarala, stidim je se!

Matorini roditelji nisu bili za to da ona uđe u „Parove“ i ne podržavaju njeno druženje sa pevačicom Ružicom Veljković.

Jovana Tomić Matora ima veliku podršku prijatelja i gledalaca rijalitija „Parovi“, ali ne i svoje majke Ane.

Gospođa Tomić razočarana je njenim ponašanjem, a za to krivi njenu najbolju drugaricu u kući Ružicu Veljković. Ona smatra da je druženje sa bivšom „modelsicom“ uticalo na Matorino ponašanje, a kada je zbog nje pretukla Tijanu Ajfon, Ana je pala u očaj.

– Taj incident nisam ispratila detaljno, ali sam zgrožena time što sam čula. Jovana me je mnogo razočarala. Nije smela da izgubi kontrolu. Sramota je to što je uradila, ne odobravam fizičko nasilje. Treba da se stidi zbog svojih postupaka, a i mi što je naša ćerka to uradila – kroz suze priča Ana Tomić i navodi da ne odobrava prijateljstvo njene ćerke i Ružice.

– Jovana nije trebalo da se toliko zbližava sa Ružicom. Mi smo svi protiv tog druženja. Šta će joj to! Iskreno, moja ćerka može da bude svakakva, ali ipak je volim. Čekaću je kad se završi rijaliti. Ona je dobra osoba, pravi drugar i nije smela da nasrne na Tijanu.

jovana nasrce na tijanu

Inače, Matorini roditelji nisu bili za to da se ona pojavi u rijalitiju.

– Nije nas poslušala i sada neka snosi posledice za sve što joj se dešava – iskrena je gospođa Tomić, koja kaže da Jovana nikad do sada nije imala konflikte, niti se potukla sa nekim.

Jovana nije lezbijka!

Majka Jovane Tomić priča da je zgrožena što se za njenu ćerku priča da je lezbijka.

Čitaj još  Parovi: Ponovo prekinut program zbog svađe (VIDEO)

– Jovana je imala momke, nije tačno da voli žene. Kada su počeli „Parovi“ i kad se to pričalo, mom mužu je pozlilo. On nije mogao da veruje da se to dešava našem detetu. Znam da je imala dve godine momka. Samo zato što se tako oblači prepisuju joj da voli isti pol – tvrdi Matorina majka.

Jovanina majka se uključila u direktan prenos tokom nedeljnog ručka i naglasila da Jovani onaj napad stvarno nije bio potreban, ali da je ipak podržava, ukoliko se opametila. Zatim joj je majka posvetila pesmu “Moja mala nema mane”.

Podsetite se kako je izgledao Jovanin napad na Tijanu, zbog čega je kažnjena najdužom izolacijom u rijalitiju.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org