maca diskrecija lagala za majku

Parovi: Macina majka: Maca laže, ne izdržava me!

“Od tih para sam joj kupila i mikrofon, laptop i mobilni telefon. Posle je pričala kako je sve to sebi sama kupila, što nije tačno”, kaže Enesa Hodžić.

Senada Nurkić iliti Maca Diskrecija, koja se takmiči u rijalitiju „Parovi“, platila je ugradnju silikona novcem od kredita koji je njena majka Enesa Hodžić podigla.

Gospođa Hodžić potvrdila je ove navode, naglašavajući da je njena ćerka slagala medije kad je rekla da je sve sama stekla i da nju i baku izdržava.

– S obzirom na to da imam dva primanja, podigla sam kredit kako bih Maci platila silikone. Od tih para sam joj kupila mikrofon, laptop i mobilni telefon. Posle je ona pričala u novinama kako je ona sve to sebi sama kupila, što nije tačno – tvrdi Enesa i dodaje da se ceo život borila da Senadi ništa ne fali.

Kako dalje tvrdi njena majka, Maca se ceo život borila s kompleksima niže vrednosti, zbog čega se niko u porodici nije usuđivao da joj uputi bilo kakvu kritiku.

– Senadi niko od nas ne sme da kaže da postoji neko lepši od nje. Odmah se naljuti. Ona ima kompleks niže vrednosti zbog izgleda i zato što ne zna da peva. Stalno bi nešto menjala i kupovala garderobu samo da prati modu. Zbog tog njenog kompleksa svi joj govorimo da je najlepša i najzgodnija – otkriva Enesa slabosti svog deteta.

Čitaj još  Parovi: Pevač u mladosti bio poput starleta?!

Maca od majke nije dobila samo silikone. Podsetimo, u prvoj ispovesti za Kurir Enesa Hodžić otkrila je da je svojoj ćerki ustupila kuću u Tuzli, koju je nasledila od pokojnog supruga i za koju ima pravo doživotnog korišćenja, ali ne i nasledstva. Krov nad glavom majka joj je opremila novim nameštajem po Senadinoj želji.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply