Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Maca slagala da je imala vezu sa gluvonemim dečkom! (VIDEO)

Maca Diskrecija je u ponedeljak veče ispričala detalje o još jednoj svojoj ljubavnoj priči…

Maca Diskrecija je prehtodne noći otkrila kako se zabavljala sa gluvonemim dečkom i da je bila zaljubljena u njega. I sve bi to bilo u redu da se Maca nije malo zanela u priči.

Naime, tokom opisivanja njihove veze, u jednom trenutku je izgovorila da su se čuli telefonom kad bi se dogovarali oko izlazaka.

– Zabavljala sam se sa gluvonomemim dečkom! Dolazio je po mene gorim autom od fiće i kad sam mu pričala, morao je da me gleda u lice da me razume… On je predivna osoba i znam da me je voleo, i meni je bio drag. Meni nije bitno da dečko ima para i da ima skupe automobile. Dok druge maštaju da po njih dođu BMW-om i Poršeom, meni je on bio dobar. Nije imao para, ali mi je poklonio jedan privezak gde sam stavila svoju sliku i sliku mog psa, i danas ga čuvam – pričala je Maca.

Gastoz je napao Macu da je u pitanju izmišljena priča, posebno zbog tog detalja oko pozivanja telefonom, pa je počeo da je ispituje a ona mu je odgovorila na pitanja. Ružica je potvrdila da joj je ona tu priču ispričala još na početku rijalitija, ali to nije uspelo da razuveri Gastoza.

Čitaj još  Parovi: Pogledajte sve gadosti ukućana!

Poslušajte Macinu izjavu, a posebno obratite pažnju na deo šta Ružica šapuće Maci pre nego što je počela da govori:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Opera