Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Maca pokušala da optuži Gastoza, svi ukućani bili protiv nje!

Večeras se u rijalitiju održalo još jedno izbacivanje, a zbog napete atmosfere ponovo je došlo do žučnih rasprava.

Ukućani rijalitija ‘Parova’ i večeras su pred voditeljkom prepričavali detalje u proteklih nekoliko dana, a Maca je otkrila da je imala neprijatno iskustvo sa Gasttozzom koji joj je polnim organom mahao ispred lica.

Naime, u toku rasprave, mlada starleta napomenula je da bi volela da Gasttozz večeras napusti vilu, jer je nevaspitan i bezobrazan, zato što je konstantno juri i pokušava da ima seks sa njom.

Njenu priču potvrdila je samo Ružica koja je u tom trenutku navodno bila u blizini, ali je Gasttozz okrenuo priču u svoju korist i objasnio da ga Maca konstanto proziva da ima smoki u gaćama, te da je morao da joj pokaže da nije u pravu. Mimi se takođe umešala u raspravu i stala na Gasttozzovu stranu, jer smatra da Maca stalno pokušava da ga isprovocira i da je njegova reakcija bila sasvim na mestu.

Posle Mimi, skoro svi ukućani su se složili da Maca namerno provocira muške ukućane, a kad se neko od njih odazove i primi, ona ih odbija. Istu priču su skoro svi podržali, osim Filipa i Aleksandra koji su stali na Macinu stranu.

Čitaj još  Ana Nikolić: Svi mogu da naprave koncert pa da dele karte, ja to neću!

U svakom slučaju, Maca će još nekoliko dana morati da trpi Gastoza, obzirom da je ubedljivim vođstvom pobedio Abelu koja je napustila rijaliti.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPS, www.FOLKOTEKA.org