Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Maca nazvala gošće pevačice amaterkama!

Bosanska starleta izvređala je pevačice rekavši da loše pevaju i da su amaterke.

Nezahvalna učesnica ‘Parova’ Maca Diskrecija, nije bila oduševljena gostima koji su došli da iz zabave prošle subote. Naročito je bila razočarana pevačicama, među kojima su bile Jeca Krsmanović i Jelena Jovanović.

Maca je u ispovedaonici pevačice nazvala amaterkama i uopšte joj se nije sviđalo kako su one zvučale.

– Žurka je super, sve je super. Nisam zadovoljna pevačicama i kako one pevaju. Loše su. Vidi se da imaju još mnogo da uče da pevaju. Volela bih da ste doveli neka jaka imena, a ne ove amaterke. Vidi se da su neiskusne – istakla je Maca.

Ona je direktno prozvala Jecu i Jelenu koje su dale sve od sebe da im žurka bude što bolja. I dok su se pekle napolju na suncu i ispunjavale im sve muzičke želje, Maca Diskrecija ih je nasjtrašnije pljuvala pred milionskim auditorijumom.

– Ne bih ja tu imala mnogo da komentarišem. Meni je ovo bila druga po redu žurka u Parovima. Oborili smo rejting oba puta. To sve govori. Smatram samo da je nezahvalno sa Macine strane da tako komentariše nas koji smo došli da ih uveselimo – rekla je Jeca.

Mi se pak pitamo po čemu je starleta Maca Diskrecija stručna i merodavna da komentariše dve pevačice koje iza sebe imaju veliki broj nastupa, albume, pesme i poštovaoca? Sudeći po onome što smo imali prilike da čujemo od Macinom ‘mjaukanja’ ona bi nakon ‘Parova’ mogla da dođe na časove pevanja kod Jece i Jelene. Možda nešto i nauči.

Čitaj još  Parovi: Zmaj obara Ginisove rekorde u pričanju (Video)

Tokom večerašnjeg izbacivanja, upravo je bilo reči o pomenutoj situaciji. Međutim, iako se Gastoz zdušno trudio da natera Macu da prizna šta je rekla za pevačice, čak su i Filip i Veljko potvrdili Gastozove reči, Maca nije imala hrabrosti da ponovi reči koje je izgovorila.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org