Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Maca napravila šou iako reč nije progovorila!

Situacija je u jednom momentu postala mučna, pa je političar ustao i zamolio ukućane da prestanu da maltetiraju starletu.

Kako se finale rijaliti programa Parovi približava, tako i borba u vili u Zemunu postaje sve žešća i učesnici su se prilično naoštrili i izgleda da su se svi urotili protiv bosanske starlete Senade Nurkić, poznatije kao Maca Diskrecija.

U četvrtak veče je veliki broj učesnika krenuo da proziva Macu da ona izaziva muškarce, a onda “glumi” žrtvu, a u tome su prednjačili muškarci, sa kojima se složila Mimi Oro.

Situacija je u jednom momentu postala mučna, pa je političar Aleksandar Požgaj ustao i zamolio ih da prestanu.

– Ovo nije u redu, da svi muškarci ovako napadaju jednu devojku! Ona je došla i kod mene da se šali, ja sam se okrenuo i otišao. Nisam se tako poneo kao vi prema njoj! Vi možete da odbijete njenu šalu, a ne da je ovako napadate – zaključio je Aleksandar, a na priču se nadovezala Jelena Golubović.

– Kako ne shvatate. Nije reč o tome, ovo je sada borba za prvo mesto – rekla je Jelena.

Čitaj još  Parovi: Ponovo provaljeno nameštanje? (VIDEO)

Na kraju je voditeljka zaključila.

– Maca je ponovo imala svoj šou! Vi ste upravo pričali i raspravljali sat vremena o njoj, dok ona samo sedi i smeška se!

Podsećanja radi, Maca je pokušala da optuži Gastoza kako je proganja po kući kada su se uključili svi ukućani i izneli svoje mišljenje o njoj.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera