maca snimila spot

Maca Diskrecija snimila svoj prvi spot!

“Čekala sam ovaj trenutak i zaista mi je nestvarno da se sve ovo dešava. Spot smo snimali u Crnoj Gori, a Marko Perović se potrudio da mi obezbjedi odličnu ekipu iz Beograda i jahtu, što je bila moja želja”, otkrila je bosanska starleta.

Bosanska straleta, učesnica realityja “Parovi” Maca Diskrecija u Crnoj Gori je snimila spot za svoj prvi singl Diskretno.

– 24 godine sam čekala ovaj trenutak i zaista mi je nestvarno da se sve ovo dešava. Spot smo snimali u Crnoj Gori, a Marko Perović se potrudio da mi obezbjedi odličnu ekipu iz Beograda i jahtu, što je bila moja želja. Nije mi bilo lako, snimanje je stvarno bilo naporno, ali pošto volim ovaj posao, ništa mi nije padalo teško što su tražili od mene – kaže Maca.

– Dok su mi drugi samo obećavali, Marko i Ema su mi zaista mnogo pomogli i hvala im na tome. Svi koji su čuli pjesmu su se veoma iznenadili i kažu mi da će sigurno biti veliki hit. Premijera spota se očekuje za desetak dana – kazala je Maca.

Čitaj još  NOVI SPOT: Nikola Rokvić - "Zavoli" (OFFICIAL VIDEO 2016)

Podsećanja radi, pre nekoliko dana Maca je snimljena od strane paparaca kako izvodi striptiz na plaži naočigled ostalih kupača. Da li će se scene tog događaja naći u Macinom spotu saznaćemo uskoro.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org