Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Kuću su prvi napustili Jovana, Jovica i Kinez!

Nakon osam dana provedenih u kući, došlo je i do prvog izbacivanja. Od pet nominovanih, troje ukućana je večeras napustilo vilu.

Vila “Parovi” večeras je ostala bez tri učesnika. Od nominovanih 5 ukućana, uz pomoć glasova gledalaca, kuću su napustili Jovica Veinović, Jovana Ristivojević i Miroslav Anđelić Kinez.

Nakon sinoćnih nominacija, priliku da kuću napuste imali su: Jelena Golubović, Jovica Veinović, Miroslav Anđelić Kinez, Jovana Ristivojević i Senada Nurkić – Maca Diskrecija.

Međutim, Maca Diskrecija i Jelena Golubović su uz pomoć glasova publike uspele da se izbore da ostanu u rijalitiju.

Ovako su izgledali procenti dobijenih glasova

Kada je glasanje zatvoreno, rezultati su iznenadili mnoge ukućane. Najmanje glasova ima Jovana Ristivojević koja prva ima mogućnost da napusti vilu.

– Da mogu da se zamenim sa njom, odmah bih – rekla je Cuca koja se rasplakala kada je saznala da Jovana napušta vilu.

7,7 odsto glasova publike osvojio je Kinez i prema tome, napustio vilu. Nakon ovoga svi ukućani su tapšali.

Samo 13 odsto glasovao svojio je Jovica i on napušta kuću.

– Možda nemam puno fanova napolju, ali imam ovde puno prijatelja – rekao je Jovica i dobio ogroman aplauz ostalih ukućana.

– Šta je, niko nije video muško da plače? Rasplakao sam se zbog cele situacije, da dvoje divnih ljudi moraju da napuste. Ovo je nepravda, ne mogu da se suzdržim. Ljudi, ako je ovo ono što Srbija želi da vidi, mi treba da se zapitamo u kakvoj državi živim – rekao je Jasmin kada se nakon plača vratio za sto gde sede svi ukućani.

Nakon glasova publike Maca Diskrecija ostala je u kući.

– Jedva čekam da izađem iz kuće jer me sramota što sam ovde. Posle Macinih reči i gluposti, želim da što pre izađem. Pošto smo svi ludi, mislim da svi izađemo a da ostane samo Jelena, Maca i Kinez – rekla je Atina Ferari.

Čitaj još  Parovi: Orgije koje nisu prikazane u prenosu (VIDEO)

– Hvala lepo na komplimentu, puno ti hvala – rekla je Maca Diskrecija.

Najviše glasova ima Jelena Golubović, što znači da ostaje i dalje u vili da se bori sa ukućanima do pobede.

– Ja sam uvek iskrena, ne mogu da se foliram da me ne bi nominovali ukućani. Mogu da probam da se prilagodim ali da se menjam ne mogu ni zbog koga – prokomentarisala je Jelena.

Neki od komentara gledalaca jeste da su se Maca i Jelena udružile i da imaju zajedničku taktiku.

– Tačno je, udružile smo se jer smo iste u kući – rekla je Maca.

– Jeste. Meni se Maca jedno veče otvorila, rekla mi je da je nana odgajila i da je odrasla bez oca. Da ga nikad nije videla i da ne zna da li njen otac zna da ona postoji, da je živa. I to je mene razoružalo – rekla je Jelena Golubović.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK