Parovi: Kristijan se skinuo u direktnom programu!

On se i skinuo pred kamerama i pokazao tetovažu koja opisuje kako je ostao bez svoje muškosti.Kristijan Golubović, koji je ušao u luksuzu vilu u Zemunu, ispričao je kako mu je devojka odgrizla muškost.

On se i skinuo pred kamerama i pokazao tetovažu koja opisuje kako je ostao bez svoje muškosti.

– To se desilo u stanu mojih roditelja, na stolu gde sam učio, u Braće Jerkovića. Bio sam totalno go, samo u bademantilu. Naša omiljena predirgra je bila da ona mene oralno zadovoljava. Ništa nisam osetio dole, a počeo sam da se gušim. Stegao sam sto da je deo popucao. A ona mi odgrizla. Počeo sam da smrtno da krvarim. Stavio sam preko stolnjak, izleteo na ulicu i taksistu sam zaustavio. Noge su mi bile krvave: “Vozi me u bolnicu, umreću” i on je čovek, hteo je da poludi, a žena, koja je bila pozadi, vrištala je da je pusti napolje. Na crvenom je išao, on je uleteo u Tiršovu kontra. Sećam se jedne bake kojoj sam rekao: Odgrizla mi devojka pišu. Gledam posle, kuku, lele, nema ga. Počeo sam da se derem. Moj otac deo doneo u tegli, kao parče zgužvane kože, to je bilo nešto smežurano, i zakasnio je – ispričao je Kristijan.

Čitaj još  Parovi: Miki otkrio jezivu informaciju o Slađi!

– Ubila me, život mi je upropastila. Presađan mi je, ali nisu garantovali, jer je telo moglo da odbaci i hvala bogu, spao sam na kratež, cevka je skraćena. Ali uspeo sam da preživim – ispričao je Kristijan, koji se pomirio sa devojkom i još devet meseci su bili zajedno.
izvor: EPK