Parovi: Kristijan ponovo pravio cirkus!

Kriminalac je u rijaliti poveo advokate i molio nadležne da mu odlože robiju. Starlete ga proglasile – nevinim!

Kristijan Golubović pokušava na sve načine da ponovo odloži izdržavanje zatvorske kazne! Kriminalac je u očaju poveo advokate u „Parove“ da bi, kako je rekao, izneo poslednju odbranu, a u poroti su bili učesnici tog rijalitija.

Kristijan je rekao da se nada da će mu nadležni posle te emisije ponovo odložiti zatvor. On je po ko zna koji put rekao da je nepravedno osuđen za trgovinu narkoticima, a uvodnu reč imao je njegov advokat Gvozden Grgur.

– Kristijan je teatralno uhapšen ispred Crkve Svetog Marka zbog trgovine narkoticima, iako je droga pronađena 15 km dalje, na drugoj adresi, a ne kod njega. Sve je bilo unapred pripremljeno i smišljeno – rekao je advokat, a pored njega su bile njegove kolege Zora Dobričanin i Miroslav Todorović.

Sapleo se u lažima

Potom je reč dobio Golubović, koji je rekao da je neke prijatelje skidao sa droge i da je paradoksalno da ga optužuju za dilovanje.
– Došao sam kod svog druga narkomana, stavio mu zavoj preko ruke i lisice, skinuo ga u gaće i vezao za radijator. Rekao sam mu da će ostati tu devet dana, koliko traje fizička kriza. Ostavio sam mu samo lavor da vrši nuždu. Donosio sam mu da jede i pije šta poželi. On je trećeg dana pokušao ceo radijator da otkine. Jednom mi je rekao: „Daj mi drogu, ubiću ti dete“ – rekao je kriminalac.

On se toliko trudio da se predstavi kao heroj da je preterivao u mnogim pričama. Tako je rekao da je padobranom skakao 15 puta, a minut kasnije je naveo da je to učinio 78 puta.

Čitaj još  Parovi: Toma podržava Macino samozadovoljavanje, Zorica protiv!

– Padobranom sam skakao 15 puta iz raznih letelica. Na Tajlandu sam skakao slobodnim padom, tada umalo nisam poginuo. Jedva me uhvatio čovek koji je imao padobran. Do sada sam skakao padobranom 78 puta – pričao je nepovezano Kristijan.

Iako su ga svi gledali u čudu, učesnici rijalitija su ga posle skoro šest sati proglasili – nevinim!

Opet prozvao Staniju

Kristijan je ponovo potkačio Staniju Dobrojević, iako mu je poklonila 12.000 evra.

– Branio sam je od svih na Farmi. To sam radio iako sam znao šta radi s muškarcima za lovu. Pa njena tarifa je svima poznata – rekao je Golubović.

Dobrojevićevu očigledno uopšte nisu potresle Kristijanove reči, pošto je juče na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira bez donjeg veša.

– Možda nisam neka kuvarica, al‘ furam seksi kecelju – napisala je starleta.

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE