Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Jeziva ispovest Zmajevog roba: Tukao me je zbog stoke! (VIDEO)

“Kad se naljuti, može da me istuče maljem, štapom, motkom”, kaže nesrećni Dragoje Droca.

Iznad sela Šipova u brdima živi Dragoje Droca, rob Zmaja od Šipova, učesnika rijalitija “Parovi“. On ne zna koliko ima godina, a od početka osamdesetih je u zatočeništvu kod Ilije Grahovca. Njegova ispovest je potresna.

Dragoje je rođen u Vincu, a otac Milinko koji je bio siromašan, dao ga je, navodno, Zmaju u zamenu za kobilu. Ne seća se kada je to tačno bilo, ali zna da je plakao i da mu se nije išlo od kuće. Majka mu je na porođaju umrla.

Zmaja u Šipovu svi veličaju, a o Dragoju izbegavaju da pričaju. Samo kažu da je dobar čovek. Osim Ilije, sa njim se viđa i čobanin Miroslav Ivetić, koji je za to plaćen. Na planini Sinjakovo, udaljenoj deset kilometara od glavnog puta, nalazi se kućica u kojoj stanuje Droca, gde mu društvo prave tri psa i krave.

Čobanin priča da je Dragoju tu lepo i da Zmaj brine o njemu.

– Ja sam bez porodice. Umrli su mi otac, majka, sestre i braća. Imam samo jednog živog brata u Brčkom, ali ne mogu da odem kod njega jer su mi dokumenta kod Ilije. Ne znam ni koliko godina imam, mislm da sam rođen 1977. Zmaj me je maltretirao, sada je bolji prema meni. Tukao me je kad sam kriv, a ne znam zašto sam bio kriv. Smeta mu kako čuvam stoku, pa me onda istuče, ali sad je dosta bolji prema meni, ne tuče me toliko često – potresnu priču započinje Dragoje.

zmajev rob o zmaju

U dahu nastavlja:

– Spavam ovde na brdu, a Ilija se ponaša kao da sam mu rob tako me i naziva. Ne znam zašto je takav prema meni kad sam dobar i sve slušam. Teško mi je što moram ovako da živim. Šta ću kad nemam dokumenta, ne mogu da odem. Nisam toliko gladan, nađem neku hranu ili mi neko donese – tužnim glasom priča ovaj nesrećni momak.

Čitaj još  Podsetite se kako je pevao današnji hitmejker! (VIDEO)

Dragoje otkriva šokantan podatak:

– Zmaj me je silovao na njegovom imanju. To je bilo davno. Kaže on meni: ”Hoćeš li biti dobar?”, ja kažem da hoću jer ako ne budem dobar, svašta može da se desi.

Zmajev rob za kraj dodaje:

– Ilija treba da ima dobro srce prema meni, ali nema! Kad se naljuti, može da me istuče maljem, štapom, motkom! Nekad me udari šakom u leđa, nekad nogom u guzicu, ma sa čim god i gde god stigne. Hoću da me spasete odavde, ali ne znam kako će stoka bez mene. Ja bih voleo da me on sam pusti, bez televizije i policije – molio je Droca za pomoć.

Zmaj: Ja nisam psihopata, volim svog sina!

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, poslao je video poruku javnosti.

On govori o sebi, svom sinu Dragom, za kojeg ga optužuju da ga zlostavlja i maltretira, svom uspehu u rijalitiju i zamera svima koji ga neopravdano i bez dokaza blate.

Pogledajte šta je Zmaj rekao:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply