jelena golubovic polivanje

Parovi: Jelena Golubović preti Bori Drljači!

Jelena Golubović je dala Bori Drljači 24 sata vremena da sredi situaciju ili će mu vratiti i to žešće nego što i može da zamisli

Naime, Jelena je dobila buket cveća od njoj veoma drage osobe i sa tim cvećem je legla u krevet, tačnije stavila je buket cveća pored nje na krevet.

A u krevetu pored spava Bora Drljača, kome smeta to cveće. Valjda mu previše miriše i ne može da spava. Bora je rekao Jeleni da skloni to, ona nije htela i Bora je to cveće sa komplet korpom zgrabio i izbacio iz spavaće sobe. Pri tome se cveće polomilo. Svedoci cele situacije bile su Ružica i Matora koje su sedele za šankom u kuhinji. Komentarisale su Borino ponašanje kao divljačko i nazvale ga debilom.

Jelena Golubović je zbog toga dobila napad histerije i rekla mu je da ima vremena do sutra da joj nabavi novo cveće i ako se to ne desi, biće mu sve njegove stvari isečene.

bora drljaca o parovima

Slično je uradila na farmi, pa sad jedva čekamo da vidimo šta će se desiti sa ovom “pretnjom” da Bori sve stvari iseče i izbaci. Čak se i Bora iznervirao i rekao joj je da “Bog” za nju i da je ona niko i ništa.

Čitaj još  Parovi: Jasna pretukla dečka pa završila u pritvoru!

Uskoro i snimak cele situacije.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org