Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Jedna ukućanka iznenada napustila rijaliti!

Pevačica se nije pojavila za stolom tokom nominacija, a voditeljka je saopštila da je pevačica zbog zdravstvenih razloga napustila šou.

Folk pevačica Zorica Marković više nije učesnica rijalitija “Parovi”. Ona se večeras nije pojavila za stolom tokom nominacija, a voditeljka je saopštila da je pevačica zbog zdravstvenih razloga napustila šou.

Podsetimo, Markovićeva je zbog zdravstvenog stanja morala da napusti ‘Farmu’ kada joj je pozlilo i tada je nekoliko dana provela u bolnici, posle čega se vratila na imanje.

Zorica Marković ima tri bajpasa. Folk pjevačica je krajem 2007. godine preživjela težak srčani udar. Njoj je u Požarevcu na jednoj svadbi naglo pozlilo, pa je završila u Hitnoj pomoći, gdje su je ljekari jedva povratili u život.

Markovićeva je imala još jedan srčani udar i da nije na vrijeme stigla u bolnicu, ne bi preživjela. Tada su joj i ugradili treći bajpas i naredili da ne može da kroz život ide kao tajfun.

Čitaj još  Farma: Farmeri se vređali bez prestanka! (VIDEO)

Večeras na početku nije bilo ni Zmaja od Šipova, koji zbog privatnih razloga neće biti sa ostalim ukućanima jer je morao privremeno da napusti vilu, ali se ubrzo vratio.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK