ava karabatic - novi spot

Parovi: Jedan od ovih troje ima najviše šanse za pobedu!

Najveći broj glasova već danima imaju Diskrecija, Golubovićeva i Nenad, pa je sasvim izvesno da će neko od njih poneti titulu najboljeg.

Nakon četiri meseca svega i svačega večeras se završava rijaliti „Parovi“, a među skandal majstorima najbolji plasman izborili su Senada Nurkić alijas Maca Diskrecija, Jelena Golubović i Nenad Marinković Gastoz. Njih troje već danima imaju najveći broj glasova koji se za dlaku razlikuju.

Iako je mesecima rediteljka uveliko vodila i donedavno je bilo sasvim izvesno da će po drugi put pobediti u rijalitiju, poslednjih dana joj se Gastoz po broju glasova približio. Da se situacija na tabeli menja iz minuta u minut, dokaz je i Maca, koja je od početka “Parova” bila za petama Golubovićevoj, što se nekoliko dana pred finale promenilo.

zorica sokirala

– Ona je čak bila daleko ispred Nenada, ali ju je on vratolomnom brzinom prestigao i isto tako iz časa u čas dolazi na prvo mesto, pa opet pada. Kao što se i očekivalo glasači su se najviše aktivirali dva dana pred finale, pa juče i danas stiže velika podrška za njih troje sa svih strana. Na momente im se prema broju glasova pridruži i Jovana Tomić, ali brzo padne. Jedno je sigurno, večeras će biti neizvesno do samog kraja i moguća su prava iznenađenja. Skala glasova koja meri na kom se mestu u svakom trenutku nalazi neko od finalista, sve vreme pada i raste. Trenutno su najaktivniji glasači Jelene i Gastoza, dok su Macini malo posustali. Ipak sve može da se promeni čak i u poslednjem satu večerašnjeg glasanja – kaže izvor blizak produkciji i dodaje da ubeđenost Zmaja od Šipova da ima veliku podršku van zidina rijalitija nije u skladu sa realnošću.

– Njegovi glasovi su čak ispod Šavijinih, Ružičinih, Požgajevih i Saškinih, što će ga najverovatnije razočarati, jer misli da je neprikosnoven i da ga publika voli – zaključuje izvor.

 

U svakom slučaju ko god da pobedi zasluženo je dobio titulu najboljeg za ovu sezonu jer su svako na svoj način obeleželi ovaj rijaliti. Maca svojom tužnom pričom o prošlosti, Jelena svađama u kojima se branila od napada sa svih strana i Gastoz humorom i borbom za pravdu.

Zmaj već dobio honorar!

Čitaj još  Farma: Farmerke napravile opšti haos!

Dobro je poznato da je produkcija televizije „Hepi“ najviše naklonjena Zmaju od Šipova, i šta god da uradi imaju strpljenja, pa su rešili i da ga nagrade pre kraja rijalitija. Naime, s obzirom na to da se svakodnevno jadao da i posle deset godina nije podigao spomenik ocu, produkcija je rešila da mu obezbedi novac za to. Zmaj je bio zahvalan, ali je odmah bio i alav, pa je tako promenio odluku u sekundi i saopštio voditeljki da želi da mu naprave porodičnu grobnicu za majku, oca, brata i njega.

Tuče i svađe obeležile „Parove“

Osim seksa bez pokrivača koji su imali Ružica Veljković i Filip Đukić, ovu sezonu rijalitija obeležile su tuče, čupanje i pljuvanje. Najstrože je kažnjen Hasan Dudić, koji je, zbog toga što je šutirao Jelenu, izbačen iz rijalitija, dok su momenti u kojima Jelena čupa Ružicu, Matora nasrće na Jelenu i Tijanu Ajfon kažnjeni izolacijom i oduzimanjem novca od nagrade. Veljkovićeva je jednom bila meta napada, kada ju je Tomićeva ošamarila zbog toga što se mazila sa Igorom Iks ispod jorgana.

 

Oštar sukob nastao je i između Ivone Negovanović Cuce i Jelene Golubović, tada je rediteljka ponovo dobila ćušku i bila ispljuvana. Nju je čak pljuvačkom “častila” i Saška Karan, dok je još na početku Atina Ferari gađala čašom Macu Diskreciju. Ovo je samo jedan deo onoga što smo gledali prethodna četiri meseca u kojem je bilo raznih optužbi, psovki i iznošenja „prljavog veša“.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo