djankarlo trazi 100 evra

Parovi: Izbačeni Đankarlo traži 100 evra za intervju!

“Trebalo je još jednog ludaka poput mene da ubace, pa bi se napravio pravi šou, ali pričaćemo kada mi se javite sa punudom. Evo, može za 100 evra”, rekao je bivši ukućanin.

Očigledno da najvećem srpskom žigolu Slaviši Laziću, poznatijem kao Đankarlo, ne ide tako dobro sa prodajom ljubavi ženama, pa je odlučio da naplaćuje intervjue. Nakon što je izbačen iz rijalitija „Parovi“, on je redakciji domaćeg lista poručio da spremi 100 evra, ako želi da priča sa njim.

– Ja sam plaćeni žigolo i kod mene bez novca nema ničega. Ne pada mi na pamet bez 100 evra da otvorim usta. Hajde, vidite koliko možete da mi platite, pa ću da vam ispričam sve što se dešavalo iza kulisa u „Parovima“. Od toga šta Ivan Marinković priča o bivšoj ženi Goci Tržan, do toga ko sa kim spava i zašto je Zmaj non-stop u izolaciji – kaže Đankarlo i žali se što mu nije bilo dozvoljeno da se ponaša brutalno kako bi to inače radio.

maca igra djankarlu

– Trebalo je još jednog ludaka poput mene da ubace, pa bi se napravio pravi šou, ali pričaćemo kada mi se javite sa punudom. Evo, može za 100 evra, ako vi nemate, pitajte urednika, možda on ima. Meni ceo dan zvoni telefon i ljudi mi nude razne sume da progovorim – strogo poslovno je Slaviša dao svoju ponudu i objasnio koliko je konkurentan na tržištu.

Čitaj još  Nakon godinu dana oglasila se Ekremova Igbala

On nije želeo besplatno da govori o tome šta je uradio Maci Diskreciji, pa je plakala ko kiša kada je napustio vilu, kao ni o tome kako su reagovali ukućani kada je hteo da im pokaže polni ogran. Ipak, priznao je da oseća simpatije prema Jeleni Golubović.

– Ona je tamo najpametnija, zato me i zavolela, ali vi ne vidite pola onoga što se dešava, a ja za malu sumu mogu da vam otkrijem – pokušao je Đankarlo da iznudi novac, koji, naravno, nije dobio.

Na našoj javnoj sceni, koja obiluje velikim imenima iz sveta glume, muzike, politike i sporta niko nam do sada nije tražio novac za intervju, pa to ne može ni žigolo iz Vrnjačke Banje.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply