Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ivanova sestra: Maco, opet opipaj mog brata, ima veći od 15 cm!

Bosanska starleta Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija ponovo je uputila prozivke na račun Ivana Marinkovića, ali umesto da se on sam brani to je ovo puta učinila njegova sestra Teodora.

Naime, u emisiji “Upoznajte parove” Maca je prokomentarisala kako Marinkovićev polni organ nije veći od 13 centimetara, što je uvredilo njegovu sestru koja je objasnila da je situacija drugačija.

– On je bio kod mene na probnom samo, ali nije prošao. Pipala sam, pipala, premeravala, odmeravala i pravo da vam kažem nije veći od 13 cm. Nije zadovoljio kriterijume – rekla je Maca uživo u emisiji. Kako bi odbranila svog brata, Teodora je Maci poručila da treba malo bolje da opipa međunožje njenog brata.

 

– Maci bih poručila da opipa ponovo. Omašila je u proceni – rekla je Teodora, da bi Jelena Golubović pitala kako sestra može da zna koliki ponos ima njen brat.

– Čula sam to od devojaka sa kojima je Ivan bio – opravdala je svoje znanje Ivanova sestra.

Čitaj još  Premijera spota: Funky G feat. Monika - "Latino" (OFFICIAL VIDEO 2013)

Nakon ovih izjava mnogi su prokomentarisali kako je skandalozno da sestra priča o bratovom polnom organu, ali ni Ivan ni Teodora ništa loše u tome nisu videli.

Pogledajte snimak njihove rasprave o dužini Ivanovog polnog organa:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK