ivan o goci trzan

Parovi: Ivan otkrio: Goca i ja smo se zaljubili u dva dana!

“Dogovorili se mi da izađemo. A ja klinac, nemam love, ortaci mi pomagali da skupim neku sumu. I ja sad očekujem treba mi pet glava za večeru”, počeo je Ivan svoju priču.

Poznato je da je Ivan Marinković otvoren i iskren do kraja, a još na ‘Farmi’ imali smo priliku da saznamo poneku pikanteriju iz njegovog i Gocinog zajedničkog života. Danas je Ivan ispričao ukućanima kako su se on i Goca Tržan upoznali i kako je izgledao njih prvi sastanak.

Naime, dok su sedeli u dvorištu Ivan, Gastoz, Atina, Vuk i Marko, ćaskali su o dogodovštinama iz svojih života. Ivan je podelio sa ukućanima kako je izgledao njegov prvi sastanak sa Gocom.

ivan i goca trzan

– Dogovorili se mi da izađemo. A ja klinac, nemam love, ortaci mi pomagali da skupim neku sumu. I ja sad očekujem treba mi pet glava za večeru. I izađemo mi, i ja je pitam šta će da pije, ona kaže samo vodu. Ja joj kažem uzmi neko vino, rakiju, šta ti se pije, a ona – ma ne, ne pijem ništa sem vode. A za večeru, ona uzela tipa samo neku čorbicu. Posle sam saznao da ona ne pije, ne puši, ne pije sokove i gazirano, jedino što pije to su voda i ceđena narandža – ispričao je Ivan dok su ostali ukućani sa oduševljenjem slušali.

Čitaj još  Parovi: Zorica se smara dok Gastoz muva druge ribe! (FOTO)

– Zaljubili smo se bukvalno u dva dana. Baš smo se voleli… – završio je Ivan svoju ispovest.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply