Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ivan Marinković ispalio ćerku zbog rijalitija?!

Bivši muž Goce Tržan posle tri nedelje pozvao Lenu da provede vikend s njim, ali onda odlučio da se priključi stanarima vile.

Ivan Marinković se, umesto da ovaj vikend provodi sa sedmogodišnjom ćerkom Lenom, provodi u „Parovima“.

Bivši muž Goce Tržan u luksuznu vilu u Zemunu uselio se u četvrtak uveče, samo dan pre nego što je od bivše žene trebalo da preuzme njihovu ćerku jer se nisu videli tri nedelje. On devojčici ranije nije ni rekao da ide u rijaliti, već je to učinio samo nekoliko sati pred useljenje, nakon što je posetio frizera i spakovao se.

– Lena je izuzetno vezana za Gocu, ali drago joj je kad je otac pozove da dođe kod njega. I sad se radovala, ali on je odlučio da ode u rijaliti – kaže dobro obavešteni izvor.

Stupili smo u kontakt sa Ivanom na samom ulasku u kuću i on nam je rekao da se s Lenom video nakratko i da joj je objasnio zašto tatu ponovo neće viđati neko vreme.

– Malopre sam se video sa ćerkom. Objasnio sam joj da tata mora da ide u rijaliti da zaradi pare za bakine lekove. Moja majka boluje od raka i njena terapija je skupa, a ja ću učiniti sve da joj pomognem – kaže Ivan.

Pozvali smo Gocu, koja je poručila da nema komentar.

Marinković optužio Golubovićevu da je uzimala pare za seks!

Čitaj još  Nina Badrić hoće da usvoji dečaka!

Samo što je ušao u „Parove“, Ivan Marinković je isprozivao Jelenu Golubović. Njoj uopšte nije bilo drago što ga vidi, jer njih dvoje imaju loš odnos još od „Farme“ u kojoj su zajedno učestvovali.

– Imam tri poznanika s kojima je Jelena spavala za novac pre petnaestak godina. Znam čoveka s kojim je spavala da otplati dug. I to je za ljude – rekao je Ivan, a Jelena ga je bledo gledala.

– Za ovo mogu da ga tužim. Ja sam do 20. godine bila nevina. Tata mi je bio „Jatov“ predstavnik i živeli smo u Ukrajini – odbranila se Jelena.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK