Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Igor: Ako je Ružica stvarno trudna, dete nije moje!

Tijana Ajfon napala Veljkovićevu da je uradila test za trudnoću, ona tvrdi da nisu njeni, ali ne poriče da postoji mogućnost da će postati majka.

Ružica Veljković, učesnica „Parova“, plaši se da je ostala u drugom stanju i svoje sumnje je podelila s Matorom, najboljom drugaricom u kući.

Ona joj se požalila da joj ciklus kasni deset dana, ali kad ju je Tijana Ajfon napala da je radila test za trudnoću, bivša „modelsica“ je negirala da pripada njoj. Možda bi njena sumnja o trudnoći ostala tajna da je Tijana usred emisije uživo nije pitala kako će Igoru Kostiću X saopštiti da je u drugom stanju.

– O čemu ti pričaš?! Kako možeš tako da lažeš?! Vrlo dobro znaš da novinari svašta pitaju! Ja sam s Igorom bila u prijateljskim odnosima i to ponavljam. Nije bilo šanse da zatrudnim s njim – pravdala se Veljkovićeva, ali nije demantovala da postoji mogućnost da je u drugom stanju.

– Jovani sam samo rekla da mi je čudno što mi kasni 10 dana, nikad nije toliko. To je sve. Nikakav test nisam radila – dodala je Ružica, koja je najpre bila zbunjena zbog svega što je Tijana rekla.

Čitaj još  Parovi: Maca priznala sa kim želi seks!

Igor X i dalje tvrdi da nije imao seks s Ružicom i da zato njeno dete, ako je zaista trudna, ne može biti njegovo.

– Ružica i ja nismo imali odnose, mi najbolje znamo šta se dešavalo ispod prekrivača. Ne znam da li je trudna ili nije, samo znam da nije sa mnom. Rekla je da nije tražila test i stvarno ne znam zašto mene zovete za komentar – kaže Igor X.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK