parovi izbacivanje 10.05

Parovi: Goran izbačen, Jelena opet razvalila sa glasovima!

Odmah posle Jelene po broju glasova našla se Atina Ferari koja je počela da plače jer se nadala da će da ispadne.

Nenad Marinković Gastoz, očigledno nervozan zbog toga što je nominovan, večeras je upadao svim ukućanima u reč na sastanku. Niko nije mogao da dođe do reči od njega i zbog toga ga je produkcija kaznila sa 200 evra. Osim Gastoza, večeras su nominovani i Atina Ferari, Goran, Ružica Veljković i Jelena Golubović.

goran napustio rijaliti

Kasnije su otkriveni glasovi nominovanih. Prva je Jelena Golubović, druga Atina, treći Gastoz, četvrta Ružica, a poslednji Goran, koji je večeras izbačen.

tabela glasovi

Atina Ferari otkriva da joj je danas veoma srećan dan i da se nada da ispada. U njene reči se upetljala i Jelena Golubović i onda su počele da se raspravljaju. Atina je pokušavala da je ućutka, ali kao i uvek, Jelena nije popuštala.

Odmah posle Jelene po broju glasova našla se Atina Ferari koja je počela da plače jer se nadala da će da ispadne.

atina sokirana glasovima

– Pozvala sam publiku da glasaju za Atinu da bi se još malo mučila ovde – rekla je Jelena.

Čitaj još  Krunićeva ponovo plakala pred svima

– Ja bih se zahvalila svima koji su glasali za mene, ali očigledno me niko ne sluša. Želim da izađem, želim da vidim svoju majku jer je iz noći u noć sve više sanjam – rekla je Atina.

Na četvrtom mestu našla se Ružica, koja je bila neraspoložena cele večeri, i kako je najavila, narednih nedelju dana planira da preleži i prespava rijaliti.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK