gastozu preti diskvalifikacija

Parovi: Gastozu preti nova diskvalifikacija (VIDEO)

Pobednik treće sezone “Parova” već je opomenut da nije dozvoljeno koristiti provokacije kojima remeti osnove rijaliti serije, ali se on iz nepoznatih razloga oglušio, zbog čega će snositi posledice.

Nenad Marinković Gastoz optužio je Zmaja od Šipova da je – ubio svog oca, što je Iliju Grahovca povredilo i isprovociralo do te mere da je zavrsio u izolaciji uz psovke i uvrede.

Rezigniranog Zmaja, koji je počeo da viče, Nemanja Nikolić ga je bukvalno odvukao do vrata i predao obezbeđenju, kako bi program mogao biti nastavljen bez incidenta. U izolaciju je poslat i Gastoz.

Znajući da je Zmaja od Šipova najlakše izazvati lažima, Gastoz je nepromišljeno primenio recept Uroša Ćertića, koji je zbog priče da je Grahovac gej poremetio program, i bio izbačen zbog toga.

– U rijaliti seriji “Parovi” kao i u programima slične vrste, dozvoljeno je da se učesnici – glumci raspravljaju, spletkare, izmišljaju, prave sopstveni scenario s ciljem eliminacije drugih takmičara i krčenjem svog puta ka glavnoj nagradi, ali, svakako da se neće tolerisati neprimereno provociranje, kojim se remeti zabavno humoristički program – kažu u produkciji.

– Zbog tog razloga Nenad Marinković Gastoz će biti kažnjen, jer remeti osnovna pravila ovog formata, a to su smeh i zabava. Produkcija još nije donela odluku za ovakvo neprimereno provociranje, ali nije isključeno da Nenad Marinković Gastoz može biti i – diskvalifikovan, baš kao što je to bio Uroš Ćertić, posle verbalnog okršaja sa Zmajem da je – gej.

Čitaj još  Hotel Maldivi: Učesnici ostali šokirani odlukom produkcije!

Pobednik treće sezone “Parova” već je opomenut da nije dozvoljeno koristiti provokacije kojima remeti osnove rijaliti serije, ali se on iz nepoznatih razloga oglušio, zbog čega će snositi posledice.
Iz izvora bliskih produkciji, saznajemo da se razmišlja i o tome da bi Gastoz zbog svojih ispada mogao da bude kažnjen i oduzimanjem kompletnog honorara, ali bi ostao u daljem takmičenju.

– Svi koji budu pokušali da naruše osnove zabavno-humorističkog programa biće najstrože kažnjeni – rekla je voditeljka.

Zmaj je nakon Gastozovih provokacija pljunuo Vesnu Rivas, dok je Nemanju Nikolića udario pesnicom na putu ka izolaciji.

Pogledajte snimak haosa:

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE