Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Gastozova ispovest: Majka me je ostavila i dala komšijama!

“Bilo mi je teško da odrastam bez nje. Tada mi je bila najpotrebnija jer sam ulazio u pubertet”, otkrio je Gastoz.

Nenad Marinković Gastoz imao je teško detinjstvo. Pored toga što ga otac Đuro do dana današnjeg nije priznao, njega je ostavila i majka Goca.

Ona je sina dala komšijama koji su brinuli o njemu i otišla u Francusku trbuhom za kruhom. Gastoz, prvi put priča o tome kako mu je bilo dok je odrastao bez roditelja.

– Moja mama je otišla za Pariz kad sam bio osmi razred. Tada sam živeo s komšijama. Ostavila me je s njima u Svilajncu. Bio sam kod jedne komšinice, pa kod druge, treće, četvrte. Bili su mi kao porodica. I dalje smo u dobrim odnosima s njima, kad god dođemo na odmor, mama i ja odemo kod komšija i pravimo roštilj. Pomagali smo im i kad su bile poplave u Svilajncu, a nekima je ona pomogla i da odu u Pariz. Moja majka je vredna žena – priča Gastoz i objašnjava zašto ga je majka ostavila:

– Bilo mi je teško jer sam odrastao bez mame. Baš tad mi je bila najpotrebnija, jer sam ulazio u pubertet. Mama je dobila šansu da ode u Pariz kako bi radila i zaradila za moje bolje sutra. I ja sam 2007. otišao u Pariz, živeli smo u jednom kraju, pa u drugom, a ona je radila u restoranu, gde je i napredovala.

gastozov otac

On se osvrnuo i na svog oca Svetislava Sinđelića Đuru, koji mu nije dao svoje prezime, jedino njemu od petoro dece.

Čitaj još  Parovi: Posle Mace, Hasan napadao Ružicu i Atinu!

– Volim decu svog oca. Nas ima petoro. Nisam jedini klinac koji je odrastao bez jednog roditelja. Otac sad da se vrati, ne bi bilo isto, ja bih opet izabrao majku. Sva ljubav koju imam je samo za nju. Sa Đurom sam sedeo samo dva, tri puta u nekoj kafani, pričali smo i on mi je obećao njivu, a ja još tu njivu nisam dobio. Zašto mama i tata nisu živeli zajedno, ne znam. Inače, ime Nenad dobio sam jer sam se nenadano desio. To je sve što znam, a i ne interesuje me mnogo – završava svoju potresnu ispovest Nenad Marinković.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir Stars

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply